Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na ja...
Az pont a Jani specialitása! ! !
Jó...majd addig csinálok valamelyikkel egy balaton-átkelést...
De ott lesz!
Ha esetleg nem leszünk ott, várjatok nyugodtan. . .
Na, Janiék bepakoltak az avtomobilébe, ho,holnap viszem őket le Balatonfüredre...
Vagy nem ott lesz a buli?
ELÉG a szar kifogásokból. . .
Mindegy, megyünk, csapatunk, azt jó lesz. . .
"reggelt!
egyedül nem akarok, szeretném ha valaki fogná a kezem.....jaj ez olyan anyucis volt....

meg szerintem én még nem érdemeltem ki, hogy veletek motorozzak, Mester! majd talán egy év múlva felnőlök a feladathoz... , mert aki a motorját nem becsüli, jó ember nem lehet!
A kkkkuuurva életbe, nekem meg lumbágóm vagy miafasz lett tegnap délután. Csak nem a derekamban, hanem a lapockám magasságában.
Nem tudok begörnyedni, csak akkor nem fáj, ha úgy ülök mint aki karót nyelt.
Azt a szőröstalpú románjetikurvaannyát.

Asszem KTM blokk dobó versenyt kihagyom.
Pedig milyen szép pillanat lett volna
Ha minden megvan, gyere egyedül! ! !
szívesen mentem volna, de itt a környéken egyetlen egy vállalkozó szellemű ember sincs , pedig auto-futo-idő-pénz megoldva...

úgyhogy mi is várjuk az esőt és megyünk Somogybabodra egész napos endurozásra...
Jöhetnél. . .
Állítólag még esni fog egy kicsit. . .
Jó lesz holnapra. . .
Mester! Nagyonszépen köszönöm! Jövőhéten egyeztetek, hogy pontosan mi kell és mennyit utaljak! Az erő legyen veled a jamboreeen....
Megy, sms ben küldök egy számlaszámot. . .
Csak egyedül vagyok az üzletben. . .
átutalásos dolog megy? vagy kérdezzem a boltot?
ok!holnap kiprobálom!majd még ma hivlak ok!
NNA! Mindenki dolgozik. . .
Hello!
A gumidugasz amiről beszéltél, nincs GasGasokon. . .
Az olajleeresztő csavar 1200Ft
Megcsináltam,jobb mind valaha!Kis hijján hanyat baszott amikor kiprobáltam!
üdv Döme!

Lécci nézz utánna pár alkatrész árnak:

- első teló alán lévő műanyag dugó,ami védi a beállító csavarkát (száranként 1 db )
- olaj leeresztő csavar (az a szar aluminium , az előző tulaj egyszer cserélt olajat, akkor is kifordította belőle...ökör )

És hogy a postaktg-et megsporoljam, lehet-e olyat, hogy előre elutalom a pénzt a bankszámlaszámotokra, Ti + postán simán feladjátok? Létezik ilyen +oldás?

üdv: Imi
Végeztem !Nem értem hol van mindenki?!
GasGas Jamboree 2007

2007 október 6-7 között kerül először megrendezésre a GasGas Jamboree mely rendezvénnyel egy hagyományt szeretnénk elindítani a terepmotorsport kedvelőinek!
Természetesen a rendezvény főleg a GasGas motorkerékpárok körül fog forogni, de nagyon sok szeretettel várunk mindenkit aki szereti, imádja a terepmotorozás bármely ágát, motorkerékpár márkáktól függetlenül!
A rendezvény szombat reggel 9 órától várja az érdeklődőket vasárnap este 17 óráig!
Sátrazási lehetőség megoldott!
Étkezés saját beszerzés alapján, tehát a rendezvényen büfé nem fog üzemelni!

A rendezvény ideje alatt akciós áron lehet megvásárolni különböző Hebo márkájú enduro, quad és trial felszereléseket, ruházatot!

Programok:

Szombat
-tesztvezetés egész nap (több mint 20 különböző motort lehet kipróbálni, enduro, cross, trial és quad típusokból)
-enduro verseny (csak GasGas motorokkal!)
-HillClimb verseny
-„Na most mutasd meg mit tudsz” verseny a GasGas Trial Team Hungary versenyzői által kijelölt pályán!
-endúró motoros oktatás
-trial bemutató
-motorblokk hajító verseny (KTM blokk)
-motorhangerő verseny
-Light-os enduro túra (igény szerint érdeklődőknek)
-sörpörgő…..
Beer úr,ha benézel hivjál fel a pálya szallagozás miatt!Most megyek dolgozni,2 motort kell megcsinálnos 9-10 óráig!
Megkaptam tegnap,de ezek a buzik meg egy normális csekket se tudtak küldeni 25000 papírért!
Mit kell csinálnom ezzel a karton darabbal?
GasGas Jamboree 2007

2007 október 6-7 között kerül először megrendezésre a GasGas Jamboree mely rendezvénnyel egy hagyományt szeretnénk elindítani a terepmotorsport kedvelőinek!
Természetesen a rendezvény főleg a GasGas motorkerékpárok körül fog forogni, de nagyon sok szeretettel várunk mindenkit aki szereti, imádja a terepmotorozás bármely ágát, motorkerékpár márkáktól függetlenül!
A rendezvény szombat reggel 9 órától várja az érdeklődőket vasárnap este 17 óráig!
Sátrazási lehetőség megoldott!
Étkezés saját beszerzés alapján, tehát a rendezvényen büfé nem fog üzemelni!

A rendezvény ideje alatt akciós áron lehet megvásárolni különböző Hebo márkájú enduro, quad és trial felszereléseket, ruházatot!

Programok:

Szombat
-tesztvezetés egész nap (több mint 20 különböző motort lehet kipróbálni, enduro, cross, trial és quad típusokból)
-enduro verseny (csak GasGas motorokkal!)
-HillClimb verseny
-„Na most mutasd meg mit tudsz” verseny a GasGas Trial Team Hungary versenyzői által kijelölt pályán!
-endúró motoros oktatás
-trial bemutató
-motorblokk hajító verseny (KTM blokk)
-motorhangerő verseny
-Light-os enduro túra (igény szerint érdeklődőknek)
-sörpörgő…..

Vasárnap

Főként józanodás, a saját motorunk megtalálása és természetesen terepmotorozás!

Figyelem!

A GasGas Jamboree rendezvényen mindenki saját felelősségére vesz rész!
A rendezvény ideje alatt az esetleges balesetek és anyagi károk elkerülése érdekében szigorú rendszabály lesz alkalmazva!
Aki ezen rendszabályok ellen vét azt az eseményről azonnali hatállyal kitiltjuk!

A rendezvény helyszíne: Tatabánya Off-Road Park