Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

megyek én is, holnap lehet országjárás megint
jó éjt kurvák
elmentem aludnyi szép estét.
dugó-köbcenti?
nem? akkor a méretezése valahol nem oda való?
csak lehet külömbség,nem tudom ti éreztétek e? de mikor megnyomódik akkor olyan krosszosan megy és ha kinyomom akkor meg megint kezelhetőbb a motor.
lehet neked most ezért tünik endúrosabb nak
pont tegnap szana széjjel vágtam egy rezot, és ujj projekt van sokkal feljebb lett elhuzva, csak kell csináltatnom egy jobbos hűtőt ami 8 centivel alacsonyabb viszont hátra vastagabb lessz cirka a duplája.

majd nyomok fotot milyen lett, és igy fog kapni alulrol egy olyan alu kartervédőt ami elörelog annyit hogy bevédi a rezo alját majd.

majd nyomok fotot ha kész lessz
250-300-é ugyanaz. Blokkban is "csak" a henger-dugó tér el...
az a gyári nem 300-as é?
Szanaszéjjel van görbülve, örökké letöri a füleket is a vázról...most fel lett téve a gyári, ahhoz csináltam új füleket (a gyárinál másfélszer vastagabb anyagból), fel lettek hegesztve, de így most azt nem lehet feltenni...
ez is tuti.
ennél többet nem tehetsz érte.
csináltam én is alubol bevagdosva lehegesztve csiszolva egyet de az sem védte jobban..
ez van javítani kell,
Mittudomén...azzal vettem, úgyhogy összehasonlítani nem nagyon tudom...de az tuti hogy a gyárival kényelmesebb a motor, az Albert-féle oldalirányban annyira kiáll hogy alig fér el tőle a lábam mikor kanyarban előreülök
nem értem mit variálsz?
van ott minden,vagy azzal a rezóval nem megy?
tényleg nem értem
ezt kevlárbol csináltattam közötte volt a paplanos steppeltre vart kipufogo azbeszt, sajnos a nyakban rogyástol ez sem véd meg.
és jó megy az albert peti csővel ?
Igen, de az Albert-féle rezón, a gyárira nem jó...
Ebbe nem kell merevítés, ez asszem 6 réteg szövet, 180 fokig hőálló gyantából, vákuumozva, hőkezelve...konkrétan ölni lehetne vele
ez a tiéden van nem?
Kevésbé sáros állapotban:
ezaz+ tuning merevítés!
nekem megfelelt
ide kell a Bib-Mousse .
Ilyenre gondolsz
Németországban, egy bajorországi településen szombatra virradó éjszaka mínusz 33,6 fokot mértek.
Ezzel eddig egyszer motoroztam (megúsztam esés nélkül), előtte az Albert Peti-féle volt fent, de az megint összekuszálódott
látod segítek egy jó tippel mert közeleg a karácsony
én annak idején,tudod sok karácsonnyal ezelőtt....... csurog az orrod? megtörlöm na figyelj!
vettem üvegszálat(szövetet nem a paplant) gyantát és bezsíroztam a rezót,beterítettem üvegszállal begyantáztam,(száradás)tettem rá6-os köracél merevítést,majd még 2-3 réteget,levágtam fasza formára festettem és késsz a védő!
nem mondom hogy tökéletes de azért védte
Valami alu cucc lesz, mint a Sutyinak volt a GG-n, csak vagy másfélszer olyan vastag anyagból...ha ideér végre, lefényképelem úgyis...
komoly lehet ha ennyire szépre megvédi