dugó-köbcenti?
nem? akkor a méretezése valahol nem oda való?
csak lehet külömbség,nem tudom ti éreztétek e? de mikor megnyomódik akkor olyan krosszosan megy és ha kinyomom akkor meg megint kezelhetőbb a motor.
lehet neked most ezért tünik endúrosabb nak
pont tegnap szana széjjel vágtam egy rezot, és ujj projekt van sokkal feljebb lett elhuzva, csak kell csináltatnom egy jobbos hűtőt ami 8 centivel alacsonyabb viszont hátra vastagabb lessz cirka a duplája.
majd nyomok fotot milyen lett, és igy fog kapni alulrol egy olyan alu kartervédőt ami elörelog annyit hogy bevédi a rezo alját majd.
Szanaszéjjel van görbülve, örökké letöri a füleket is a vázról...most fel lett téve a gyári, ahhoz csináltam új füleket (a gyárinál másfélszer vastagabb anyagból), fel lettek hegesztve, de így most azt nem lehet feltenni...
ez is tuti.
ennél többet nem tehetsz érte.
csináltam én is alubol bevagdosva lehegesztve csiszolva egyet de az sem védte jobban..
ez van javítani kell,
Mittudomén...azzal vettem, úgyhogy összehasonlítani nem nagyon tudom...de az tuti hogy a gyárival kényelmesebb a motor, az Albert-féle oldalirányban annyira kiáll hogy alig fér el tőle a lábam mikor kanyarban előreülök
látod segítek egy jó tippel mert közeleg a karácsony
én annak idején,tudod sok karácsonnyal ezelőtt....... csurog az orrod? megtörlöm na figyelj!
vettem üvegszálat(szövetet nem a paplant) gyantát és bezsíroztam a rezót,beterítettem üvegszállal begyantáztam,(száradás)tettem rá6-os köracél merevítést,majd még 2-3 réteget,levágtam fasza formára festettem és késsz a védő!
nem mondom hogy tökéletes de azért védte
nem? akkor a méretezése valahol nem oda való?
csak lehet külömbség,nem tudom ti éreztétek e? de mikor megnyomódik akkor olyan krosszosan megy és ha kinyomom akkor meg megint kezelhetőbb a motor.
lehet neked most ezért tünik endúrosabb nak
majd nyomok fotot milyen lett, és igy fog kapni alulrol egy olyan alu kartervédőt ami elörelog annyit hogy bevédi a rezo alját majd.
majd nyomok fotot ha kész lessz
ennél többet nem tehetsz érte.
csináltam én is alubol bevagdosva lehegesztve csiszolva egyet de az sem védte jobban..
ez van javítani kell,
van ott minden,vagy azzal a rezóval nem megy?
tényleg nem értem
nekem megfelelt
én annak idején,tudod sok karácsonnyal ezelőtt....... csurog az orrod? megtörlöm na figyelj!
vettem üvegszálat(szövetet nem a paplant) gyantát és bezsíroztam a rezót,beterítettem üvegszállal begyantáztam,(száradás)tettem rá6-os köracél merevítést,majd még 2-3 réteget,levágtam fasza formára festettem és késsz a védő!
nem mondom hogy tökéletes de azért védte