Én úgy tudom hogy nem fojtás hanem a külső oldala meg van erősítve belülről, azért ilyen nehéz...de csak az EXC-é, az SX-ekében ilyen nincs...
Ha hülyeséget mondtam, zozi majd kijavít úgyis
300-assal kevés ember bír nyélen menni, 125-össel meg azért több...és ha csak a tűn emelsz, azzal csak az alsó-középső tartományban dúsítod a keveréket, felül nem
cirka 1,5-2 év a mi szinttűnkön, többé nincs defekt , fontos hogy valaki olyannal rakasd fel aki már csinált ilyet nem egyszer, mert akkor tudja a teknikáját, és nem fogja kicsipni,
és kezelni kell szereléskor michelin pasztával, vagy ha tul sokáig van benne akkor sem árt kivenni és bekenni.
jotanács : a drága michelin-es paszta helyet ugyan olyan jo a szilikon zsir amit a csöszerelök is használnak, tized árért .
Egy időben tényleg be kellett (volna) jelentkezni a kezelésik letöltéséhez is, de azóta megcsinálták (előtte nem kellett, szal sztem csak az informatikusok balfaszkodtak valamit)...de akkor én sem tudtam belépni, mert nekem nincs kódom
amugy milyen rezo védöd van?
Ha hülyeséget mondtam, zozi majd kijavít úgyis
hol jársz vele? Viki cica után az aszfalton?
ha tudna akkor nyáron is nyelezi és tán akkor már megtapadt volna?
NEM?
Annak a gépnek a rezója van most fent az enyémen
és kezelni kell szereléskor michelin pasztával, vagy ha tul sokáig van benne akkor sem árt kivenni és bekenni.
jotanács : a drága michelin-es paszta helyet ugyan olyan jo a szilikon zsir amit a csöszerelök is használnak, tized árért .