Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ronis ezt igen alig használt
már neki is nyújtogatod
adok helyette csere rezot, igaz nem ilyen polir mint ez,

amugy milyen rezo védöd van?
NEM
Van kéményvédő, csak nem bírtam hozzájutni mert a klubtárs, aki csináltatta eltűnt 3 hétre Új-Zélandra munkaügyben...talán a héten megkapom
daikám úgylátom téged most megszólított makeee
Ez a két gép van most nálunk
naná de most kint hagytam repsol éknál javitani
Én úgy tudom hogy nem fojtás hanem a külső oldala meg van erősítve belülről, azért ilyen nehéz...de csak az EXC-é, az SX-ekében ilyen nincs...
Ha hülyeséget mondtam, zozi majd kijavít úgyis
juhú ch nem szomjas megint
befosok sehol egy horpadás, nem adnád kölcsön egy hétre,? igérem vigyázok rá,
úúúúúúúú ezt nehéz volt megülni
SEMMI KÉMÉNY VÉDŐ?
hol jársz vele? Viki cica után az aszfalton?
ha valaki tempot megy sziklásban akkor a defekt, főleg elöl , szinte kivédhetetlen.
Jah ez bátyórezó.Amúgy ebben biztos van fojtás Dani mert bratyó amit vett FMF rezót könnyebb,meg bikább sokkal a gép tőle!
ezzel nem kell bajlodni
szerinted ez a srác,aki itt kérdez tud ilyenkor nyelezni egy motort?
ha tudna akkor nyáron is nyelezi és tán akkor már megtapadt volna?
NEM?
A Bugic bátyjának van 300-asa!
Annak a gépnek a rezója van most fent az enyémen
Haver akar venni a CR-re mert állandóan defektet kap.Komolyan hihetetlen mennyi defektet ka az állatja.
még alsóban se... csak részterhelésben...azért részterheléstű a neve...
Na látjátok még jó hogy itt van dani aki megmondja a frankót
tényleg milyen motorja van a srácnak? v 300? azthittem125
300-assal kevés ember bír nyélen menni, 125-össel meg azért több...és ha csak a tűn emelsz, azzal csak az alsó-középső tartományban dúsítod a keveréket, felül nem
cirka 1,5-2 év a mi szinttűnkön, többé nincs defekt , fontos hogy valaki olyannal rakasd fel aki már csinált ilyet nem egyszer, mert akkor tudja a teknikáját, és nem fogja kicsipni,

és kezelni kell szereléskor michelin pasztával, vagy ha tul sokáig van benne akkor sem árt kivenni és bekenni.

jotanács : a drága michelin-es paszta helyet ugyan olyan jo a szilikon zsir amit a csöszerelök is használnak, tized árért .
Egy időben tényleg be kellett (volna) jelentkezni a kezelésik letöltéséhez is, de azóta megcsinálták (előtte nem kellett, szal sztem csak az informatikusok balfaszkodtak valamit)...de akkor én sem tudtam belépni, mert nekem nincs kódom