almáéktól holnap kihozza a srác és elhozza ide mert jön csizmáért oda ahol a zéé melózik!
akkor tuti hogy most is aktívan motorozik,csak akkor miért ad el egy jó állapotúnak mondott motort?
nem ismerek Fűredi pincér motorost, megnéztem az Alma félét arrol sem igazán ugrik be kié lehet, elég utcaisnak néz ki állapot alapján, aztán ki tudja.
Az iskolában a gyerekeket kérdezgetik szüleik foglalkozásáról .
Jancsika kivételesen csöndben ücsörög, de őt is megkérdezi az tanító néni:
- Hát a te apád mivel foglalkozik?
- Az apukám egzotikus táncos egy meleg szórakozóhelyen, leveszi az összes ruháját és buzik előtt táncol, és néha, amikor igazán jó ajánlatot kap, elmegy néhány fickóval a sikátorba és kielégíti őket, még seggbe is kúrják.
Az tanítnő elkapja Jancsikát és a folyosóra viszi:
- Apukád komolyan ebből tartja el a családot?
- Nem, igazából szakállamtitkár a Gyurcsány-féle Miniszterelnöki Hivatalban, de ezt olyan kínos lett volna elmondanom itt mindenki előtt...
van egy lista lebeszélve. Veszprémi egy erdőben van fotózva 2007.es
Füredi meg Németországban dolgozó pincér-é. csak ennyi mert bele vagyok zavarodva annyit mentünk ma.
akkor tuti hogy most is aktívan motorozik,csak akkor miért ad el egy jó állapotúnak mondott motort?
20 387-7107 Bálint.
csak az újabb műanyagos
Jancsika kivételesen csöndben ücsörög, de őt is megkérdezi az tanító néni:
- Hát a te apád mivel foglalkozik?
- Az apukám egzotikus táncos egy meleg szórakozóhelyen, leveszi az összes ruháját és buzik előtt táncol, és néha, amikor igazán jó ajánlatot kap, elmegy néhány fickóval a sikátorba és kielégíti őket, még seggbe is kúrják.
Az tanítnő elkapja Jancsikát és a folyosóra viszi:
- Apukád komolyan ebből tartja el a családot?
- Nem, igazából szakállamtitkár a Gyurcsány-féle Miniszterelnöki Hivatalban, de ezt olyan kínos lett volna elmondanom itt mindenki előtt...
valahogy megpróbálom arra terelni a srácot.
3382758
Ez lenne az?
viszem a berúgót hozom a gumit!
vigyázzatok nehogy az asszony legyen a csengő helyén és azt nyomjam meg
Füredi meg Németországban dolgozó pincér-é. csak ennyi mert bele vagyok zavarodva annyit mentünk ma.