Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lehet inkább hagyom ezt a téli motorozást. Megvárom míg felmelegszik az idő
hali zoli meg mki
Szerintem ne erőltesd

szewasztok...mindjárt jövök csak visszaolvasok
Hát igen,engem például kipiszkáltak emiatt az endúrócross tropikáriumban,mert drótoztam a fúvókát,pedig mai napig így csinálom és csak a végleges megfelelőjét akkor teszem bele,haminden baba.Nem egyszerű,hiába van marék fúvókád minden egyes porlasztó típushoz.Egyforma motor nincs,és fajintosra nem két perc belőni,úgyhogy az,hogy rendelek ilyen és ilyen méretű fúvókát hozzá,az nembiztos,hogy sikerül,mert más belül ez az,membrán,felömlők hengerfej,kipuff,stb szóval ajajajajj,hosszú téma.Sikerüljön az a lényeg Csak sokan ezt nemtujják,főleg az újgazdag mindenhez értekek
Profinak,nemcsak motorozásban kell lenni,a motor minden másodpercét tunni kell kihasználni.Tessék, dugó robbanás előtt a gasgasomból
bal oldalt fönn: models-offroad competition SX-125SX, középen "downloads", kiválasztod a sajátod évjáratát, jobboldalt a "download" alatt a nyílra klikk.
Nem hülyeség a karburálás de csak aki még nem csinált ilyet nem biztos hogy tudja hogy mit kell csinálni és hogy.
Sehogy Máshunnan
lehet de nekem még télen sosem ragadt meg max felrobant a dugo
Ha az baj hogy megragad a motor...akkor lehet...
Nem,vagy igen? Majd,ha megragad megtudod
Vagy szerinted hülyeség a karburálás?Akkó vegyé tejis injekciósat
Biztos Én vagyok a hülye de eddig el jutok és innentől hogy szedjem le? http://ktm.com/Owner-s-Manuals...
semmi
Bammeg,azt télleg ilyenek a haverok
Köszi a segítséget. Ha nem állítom be rendesen akkor abból lehet valami baj?
ktm.com-ról letöltöd a motorod kezelési könyvét, annak a végén van egy táblázat, az alapján szépen bekarburálod a hőmérsékletnek és tengerszint feletti magasságnak megfelelően...aztán beöltözöl minta állat és húzod a gázt
Sziasztok.
Ilyenkor télen is jó lenne néha kimenni motorozni és azt szeretném kérdezni hogy kell e, és ha igen mit kell csinálni 2T motorral. Gondolok itt fúvókacserére stb?
Válaszotokat köszönöm.
csak vigyázzzz magadra , meg a sérveidre
tegnap akkora sztorit hallottam annyira morbid, de egyben röhejes volt , majdnem befostam a röhögéstöl.

elmesélem.:

- zirc környéki csávok motoroztak erdőben ezerrel egyik csávon aki elöl ment nem volt rajta a szeműveg és a srác belefutott egy bűdös köcsög által kifeszitett horgász damilba.

- normál esetben nem lett volna nagyobb baja eltépi a damilt, de mivel rajta éppen nem volt a szeműveg a kifeszitett damil bejött a sisakba az arcához és levágta az orrcimpája legvégét, plussz belevágott az arcába ( amit utolag pár öltéssel ugy vartak össze, )

- srác megáll leveszi a sisakot döl az arcábol a vér, megállnak a haverjai, látják hogy hiányzik az orrcimpája legvége elkezdenek röhögni és megszolal az eggyik, : - DE UGYE EMIATT A SEMMISÉG MIATT MOST NEM MÉSZ HAZA....
-erre a srác akinek levágta az orra végét válaszul annyit mond, : -BAZD MEG NEM LÁTOD HOGY LEVÁGTA AZ ORROMAT EZ A SZAR....

tudom hogy morbid ,és tényleg szar lehetett a srácnak nem irigylem érte, deha az embernek ilyen barátai vannak akkor minek ellenség , viszont a beszoláson befostam a röhögéstöl .
tudod öreg vagyok hamar le kell fekűdnöm, .... valakivel...

most meg mindjárt elhuzok kori pályára...
hát ez az de min? ami este volt?
szia zsuzska.csak ugy agyalok.