Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

maakee mi vagy te gázkazán?akkor te is megfagysz
Magyarorszááááááááág
nem tudsz valamit arrol hogy megy valaki holnap Ricsihez csizmáért?
nem hallottad titok ban?
árul egy exc-t
melyiket nézitek holnap Veszprém - Bfűreden hátha ismerem,
nekem kell a gumi Ronis!
Elég nehéz találni jó állapotút.Én is menyi szart néztem mire megvettem ezt ami van jósok pézért.Olyan kamu üzemórákat írnak hogy nevetséges de már bontva a blokk meg a sok kókány rajtuk.A legdúrvább mégis a váci 525EXC volt amibe 2deci víz és 1deci olaj volt
kicsit sok gumit rendeltem be itthonra , a Michelin AC-10-böl már eladtam mert az is sok volt,
Jóestét mindenkinek
ha lehozod a kocsid meg a csajt északára kiolvasztom őket
szia maki ...hát ez a baj a sok kókányolós fasszal.....
rühellem ezeket az utazásokat ezer kilométer aztán ott egy dsobfékes motor....de a telefonban még 2008 as volt

hányingerem van a barmoktól
haveromnak lehet kell a drz-re
szeva zéé! bejártuk Kecskemét-töl Rétságig az országot,holnap megyünk Győr Veszprém vonalon na meg Balatonfüred.
micsoda szarokat árulnak,beakart beszélni az ember hogy azért húzta szét a blokkot 2000-km nél mert szivárgott belőle az olaj.
erre össze rakta fbs el de úgy hogy szétkente minden pakoláson a blokkon,szép.
haho emberek van egy ilyen ZSIR UJJ gumim elado!

beszerzési áron elado: - 16 000.ft

Michelin S-12. 130/ 80-18.

a profik is ilyet használnak.

tel: 20 387-7107
ja és akksit is kell vennem vazze
ledobott az msn?
én is ááááááááá de már végeeeeeeeee minden meg van
jégről jutott eszembe tegnap egy csaj mondja ,hogy nemtudja mennyi a fagyállója mérjem meg...na mértem és ha már nálam a mérő megnézem én kocsimat is ..de nem bírtam mert a kiegyenlítőtartályban jég volt....nagy szerencsém hogy még nagyon sűrű jégkása volt és kiimádkoztam belőle vagy három liternyit és ráöntöttem fagyállót de csak 15 re sikerült bejavítanom...már most ismét érezni hogy kásásodik......
ötkilost télen sem kell karbulálni elég ha betudod rugni
szia! nem tudsz valamit egy exc450 röl? Veszprémi a tulaj és az almáéknál van bent a kereskedésben.
na mizu béláim?

látom karburáltok......
az a baj hogy hiába töltöd le a ktm servicekönyvet nagy sebbel-lobbal nincs benne a karburálás ...csak a alapkarburálása a lovadnak ...az meg ugye 300 m és15-20fok környéke kb..
most meg mínusz 10 -ek röpködnek...ha beindul és megy normálisan akkor nyugodtan kimehetsz vele mert mielőtt bármi baja lenne te úgyis leesel róla jégcsapként ...azért az egy körért meg ne idegeskedj....mirelitcsirke leszel percek alatt ..addig meg olaj nélkül is tud egy ilyen gép menni
nem szeretek vásárolgatni, elfáradok töle agyilag de nagyon...
ááááá nekem meg a sópíngolás
dejo volt a korcsolyázás.