Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pszt

El ne mondd a csajodnak... mert ezentúl csak engem akar majd

Hidd el, így lesz jó
Abban a korban még feláll?

A fiatok xarok... legalábbis az újak
Lehet, igazad van ,mert október 24 óta nem motoroztam... belegondolni is GÁZ
Nekem az omegában volt ugyanez,csak a víznél, 3 szelep a fűtésével együtt.-35-ig pedig benne a fagyálló.Semmi nemfagyott meg,csak a szelepeket kellett hőlégfúvózni
nikk ez sima motor elvonási tűnet, hogy reggelente oldalsztenderre támasztva ébredsz.
izgassál még persze.... űsss, űsss ne hagyd abba..még te sexi dög....ááááhhhh...
2. tinikorszak? Amúgy re GG elt!
Leírom már nektek, hogy mi is volt a gáz, hátha valakinek még jól jön. Szóval a felesleges kartergázt ugye egy szelep kiengedi, de olyan hideg volt, hogy a lecsapódó pára megfagyott és elzárta a szelepet, a motorban túlnyomás keletkezett, ezért kinyomta az olajat. Ebben csak annyi a szép, hogy a környező országokban (Lengyelország például), ez a szelep fűthető, a magyar Ducatokban, pedig csak kiépítve van, de maga a fűtőtest már nincs benne (11ezer forint áfával ez a cucc)...szóval röhej. Az lett a vége, hogy elgörbült a turbó tengelye, ami ugye nem két fillér. December4.-én járt le a garanci, most megy apa a fiathoz aztán szétcsapja a fejüket, majd meglátjuk mi lesz...
Gyúrunk rá...
Szevaaaaa
ezek vakami első bálozok lehetnek mert nagyon balfaszok szegénykék.
Köszönjük szépen Nagyon jól ,már 4 kilósak vagyunk és nagyon szépek,egészségesek
nagyon sajnálom. remélem az új esztendő már jobb lesz a számodra is.
Nekem is vannak problémáim a merevedéssel... mert egyfolytában áll
bárcsak liheghetném....
Jól gondolod...léccámleépítés... talán ismerős. Azóta nó szkúl, nó dzsáb, nóproblem
Neked is. Kiscsalád, hogy van?
uhh... ezt a nyakamba is liheghetnéd reggelente..
reggeli gyogyszeredet bevetted? tudod azt a kis kéket amelyikröl mindig azt mondod hogy a sok pici lábán el akar futni elöled,,?
meg neked is hülyegyerek
Meg neked is jó reggeletet
jóóóó reggelt neked is.
ohhh...de gondolom te nem önként választottad.
Kitartás. Itten süt a nap
ReGGelt!
Esik.