Sziasztok!
Van egy FSE 450 em 2003 -as évjáratú!
Előjött egy kis probléma! Ami az aksi alatt van elektromos vezérlőagy, ami egy 16 lábas villássarus csoki, kábelköteg, valamelyik saru lötyög benne és nem lehet megcsinálni csak kicserélni a sarut! nem tudtok olyan bontót ahol van ilyen alkatrész?
Köszi!
Húú mire nekem 2T-m lesz az nem most lesz De tavaszal bátyáméra csinálunk egyet azt leteszteljük!Amúgy nézed ezeket a Stunt mocikat milyen keretet csinálnak a blokk köré na ugyanez az elgondolás csak itt elég a rezó körül egyszerű kivitelben!
Döme. Hétvégén kipróbáltam a Gas-Gas-t.
Zsír.
Mit mondjak,érezni azt a -40 kg-ot.
Asszem nem nyúltam mellé a cserével.
Látom az exemet meg felraktad a DR-Z fórumra.
Ezek szar meg bonyolult védők.Mész a sárba fullra telerakja az egészet.Tök egyszerű két vascsövet áthajlítasz a rezón ami a vázhoz rögzítesz azt kész!Esetleg a csövekre hegesztesz még két kisebb lemezt azt megvan a fullos védelem ami tuti nem horpad be Ha 2T-m lesz már gyártom is lefele!
Van egy FSE 450 em 2003 -as évjáratú!
Előjött egy kis probléma! Ami az aksi alatt van elektromos vezérlőagy, ami egy 16 lábas villássarus csoki, kábelköteg, valamelyik saru lötyög benne és nem lehet megcsinálni csak kicserélni a sarut! nem tudtok olyan bontót ahol van ilyen alkatrész?
Köszi!
Bár lehet, hogy egy kis oltás megfiatalítana
Zsír.
Mit mondjak,érezni azt a -40 kg-ot.
Asszem nem nyúltam mellé a cserével.
Látom az exemet meg felraktad a DR-Z fórumra.
Akkor kintről kell beszerezni.
Nem hülyeség.
Nem a behorpadással van a gond, hanem hogy nyakban elhajlik az egész ha rádől a motor...
http://www.eawarehouse.com/rbc...
de mindjárt jön aztán ír ide