halihó
A térdvédőhöz olyan kis kör alakú pöckök amik belülről tartják a helyén a csapokat,olyanok vannak tartalékban?
Olyan mint ha hibásak lennének.
össze tudta rakni haver,de szétesett az első motorozás után..de aztán megint összerakta valahogy
azért nekem van némi tapasztalatom ezekkel az üzletbejáros 300-as gépekkel,az enyém klasszisokkal jobban ment,sőt,őssze se lehet hasonlitani a kettöt.A Török Janinak mondtam is hogy az egy nagy szar,és adott egy másikat ami kurva jó volt az elözöhöz és az enyémhez képest is,bár az enyém pont dugocsere elött volt!
Fecco ,már kibeszéltűk itt a forumon az elmult napokban azokat a motorokat többen is ráizgultak , tudnod kell roluk hogy csiki-begés lefoglat motorok amiket árverésen vett meg az auto kereskedő a banktol, és ott a csirke-begénél pedig bármotorok voltak bodog-bodogtalan hajtotta öket, és Arol 2t-vel mentek mert az volt az occso.....
hogy ez mit jelent,?
annyit hogy akár lehetnek kurva jok is meg nagyon szarak is, van benne lutri....
Szewa Bálintkoma!
..egyre jobban azon gondolkodán, hogy veszek egy ilyen 300-as spanyolnáthát.Van is néhány 2006-os a hasznaltauton occsóért és ha odatolom a búrámat, akkor még olcsóbbért csak nekem, csak most....
Vaze a legolcsobb enduro motor.Jobb meg nem igen kell szerintem erre a szintü motorozásra ami történik itt a bakonyban. MI?Mit szólsz hozzá Bálint?
vagy átfúrod csavarral