Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bandázs
vagy átfúrod csavarral
Nem hívott!
De szerintem van bent.
halihó
A térdvédőhöz olyan kis kör alakú pöckök amik belülről tartják a helyén a csapokat,olyanok vannak tartalékban?
Olyan mint ha hibásak lennének.
össze tudta rakni haver,de szétesett az első motorozás után..de aztán megint összerakta valahogy
Hát, az az olaj szerintem nincs raktáron, de holnap meglesem.
Nézem!
Rendelés alatt van ha jól emlékszem.
De nem tudom milyen időzítéssel kérte Miki.
Valamelyik este a tenyerembe rottyantott. . .
hali!
Zoozee utánna kérdezősködtél?
szewasztok !

boldog szülinapot gyurika !
köszönöööm
döme mail
igaz
egy dugo nem a világ
1 kilobol faszán meg lehet csinálni akármi is legyen vele
Jó reggelt
fáj a torkom hétvégén szalagavató
Gyurika Boldog Születésnapot
Dömebácsi! .
MIkor lesz nálatok taperálható változatban 2010-es Gasgas EC300?Vagy esetleg már van is?
csak nem valaki belekullantott a vízbe?
De ennyiért akkor is jó bolt. . .
azért nekem van némi tapasztalatom ezekkel az üzletbejáros 300-as gépekkel,az enyém klasszisokkal jobban ment,sőt,őssze se lehet hasonlitani a kettöt.A Török Janinak mondtam is hogy az egy nagy szar,és adott egy másikat ami kurva jó volt az elözöhöz és az enyémhez képest is,bár az enyém pont dugocsere elött volt!
Én is mentem egy 300-al a Tiche pálánál amikor a Jamboree volt,az ritka szarul muzsikált
Fecco ,már kibeszéltűk itt a forumon az elmult napokban azokat a motorokat többen is ráizgultak , tudnod kell roluk hogy csiki-begés lefoglat motorok amiket árverésen vett meg az auto kereskedő a banktol, és ott a csirke-begénél pedig bármotorok voltak bodog-bodogtalan hajtotta öket, és Arol 2t-vel mentek mert az volt az occso.....

hogy ez mit jelent,?

annyit hogy akár lehetnek kurva jok is meg nagyon szarak is, van benne lutri....
Szewa Bálintkoma!
..egyre jobban azon gondolkodán, hogy veszek egy ilyen 300-as spanyolnáthát.Van is néhány 2006-os a hasznaltauton occsóért és ha odatolom a búrámat, akkor még olcsóbbért csak nekem, csak most....
Vaze a legolcsobb enduro motor.Jobb meg nem igen kell szerintem erre a szintü motorozásra ami történik itt a bakonyban. MI?Mit szólsz hozzá Bálint?
Gyurikának ma van a szülinapja!

Isten éltessen sokáig, ne törd össze magad legalább 1 évig!
amugy jo reggelt.
ilyen képet én is szivesen kűldök magamrol ha kell,, bár az egy kicsit szörösebb...
jo reggelt mkinek szombathely ködös párás
Jó reggelt mindenkinek! Fóton is esik az eső