Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia,mivel nagyobb lett a nyomás a hűtőkben ez csak egy helyről jöhet az pedig a henger!olvastam hogy megfőzted,valószínű akkor lett oda a hengerfej tömítés.a hűtősapka alól azért jön mert ott a leggyengébb a tömítettség,vagy mert annak az a feladata hogy elengedje a túlnyomást nem?csak vigyázz mert a vízpumpa simering is át eresztheti az olaj fele és akkor berozsdásodik az összes belső cucc,na az lessz a nagyobbik szívás!nézd meg az olajat ha belement a víz azonnal mosd ki mert ha hagyod állni berohad.és ha nincs pénzed hengerfej tömítésre szerezz hermetiket azzal felragasztva lehet hogy elmegy még.
Fogalmam sincs hogy ezt a fajtát vettem-e (és most nem is vagyok otthon hogy megnézzem)...

Amúgy érdekes hogy ezeknél a fullszint olaj a legolcsóbb és a félszint meg a sima ásványi a drágább
És sziasztok meg reGGelt meg nyakat meg szerbusztok pajtikák meg minden!
365,25 nap alatt kerüli meg a föld a napot....nem basztatásból
Ezért minden negyedik év szökőév, ami 366 napos. Bocsi, de nem tudtam megállni.
Nem vagyok szaki!

Amikor beindítod, azonnal kezd ereszteni?
Vagy a hűtősapka, vagy hengerfej tömítés.
Én Ezekkel kezdeném. . .
csáó!
egyik tag szerint ebben a topicban sok a szaki
Lenne egy kis problémám . Tudnátok segíteni?

http://www.sportmotor.hu/motor...
Megfagytál Olivér?
Crossra elég az M képzés és gyakorlat(menekülő )De grat hozzá
Na ez a beszéd!
Ügyes vagy!
nalam boiztos nem buksz tobbet...en kb 1.000.000 Ft minussza fogok tudni kiszallni, de lehet hogy tobb..kedves CSB...na ezert nem teszem tobbet a labam magyarorszagra...illetve csak latogatni...
gratula!
Ja és sikerült az A!
Gas Gasból szálltam ki rosszul sajna...
..és mindenre legyen alkalmas+termelje a benyát és örökgarit is adjál hozzá
Meg alu dobozt hátra. . .
Irigyellek! "Nem nagy dolog majd eladom", előzőleg panaszkodtál hogy a gas-gas-t sem vitték. Ráadásul azt mondod rosszul nem nagyon szálltál ki egyik motorodból sem!
Te tudsz valamit!
Enyémet nem akarod eladni?
Reggelt.+hátsó lábtartot is .
morgen....
Lehet azért tetszik ennyire
ez ilyen tipik egyetemistafőiskolás humor, két zéhá között döglött legyeket gyűjtögetnek az ablak közűl és rajzolnak hozzá,

nemsokára kisfilm is lessz ahol cérnákkal mozgatják majd a döglött legyeket,
Előre nem tudok ígérni semmit...de egyedül nem megyek ki motorozni
Itatós táskát mennyiért tudsz nekem nagyon kedvezményesen? Számítsd bele a múltkori 5.000 Ft-os zoknit is
meg ne halj vele pályán tud meglepetést okozni csak óvatosan
most akkor ha oda megyek akkor van ilyen övtáska,? vagy most varja azt is a rendszergizda,?