szia,mivel nagyobb lett a nyomás a hűtőkben ez csak egy helyről jöhet az pedig a henger!olvastam hogy megfőzted,valószínű akkor lett oda a hengerfej tömítés.a hűtősapka alól azért jön mert ott a leggyengébb a tömítettség,vagy mert annak az a feladata hogy elengedje a túlnyomást nem?csak vigyázz mert a vízpumpa simering is át eresztheti az olaj fele és akkor berozsdásodik az összes belső cucc,na az lessz a nagyobbik szívás!nézd meg az olajat ha belement a víz azonnal mosd ki mert ha hagyod állni berohad.és ha nincs pénzed hengerfej tömítésre szerezz hermetiket azzal felragasztva lehet hogy elmegy még.
nalam boiztos nem buksz tobbet...en kb 1.000.000 Ft minussza fogok tudni kiszallni, de lehet hogy tobb..kedves CSB...na ezert nem teszem tobbet a labam magyarorszagra...illetve csak latogatni...
Irigyellek! "Nem nagy dolog majd eladom", előzőleg panaszkodtál hogy a gas-gas-t sem vitték. Ráadásul azt mondod rosszul nem nagyon szálltál ki egyik motorodból sem!
Te tudsz valamit!
Enyémet nem akarod eladni?
Amúgy érdekes hogy ezeknél a fullszint olaj a legolcsóbb és a félszint meg a sima ásványi a drágább
Ezért minden negyedik év szökőév, ami 366 napos. Bocsi, de nem tudtam megállni.
Amikor beindítod, azonnal kezd ereszteni?
Én Ezekkel kezdeném. . .
egyik tag szerint ebben a topicban sok a szaki
Lenne egy kis problémám . Tudnátok segíteni?
http://www.sportmotor.hu/motor...
Ügyes vagy!
Te tudsz valamit!
Enyémet nem akarod eladni?
nemsokára kisfilm is lessz ahol cérnákkal mozgatják majd a döglött legyeket,