Akkor ezt hagyjuk, ha az amúgy is olyan olcsó Auner-es árra az universal még ráteszi a szintén szerény kis hasznát - akkor inkább így hagyom az egészet a picsába, akármilyen okádékul néz is ki...főleg hogy az átlátszóval pont semmire nem megyek...
De én tudok egy tök jó megoldást
veszel barkácsboltban öntapadós alu fóliát azt azzal beborítod a mocit!Az nem hólyagosodik és olyan mintha alu tankod lenne!Én a tank alsó részét ilyennel borítottam be és nagyon szuper
Universal tud rendelni az aunertől tankfóliát ami perforált de viszont csak átlátszóba látok fekete az mintha nem lenne perforálva(rá kéne kérdezni a boltban)!
47x37Cm-es a katalógus szerint 19Euró
Ez most melyik? Az Auner-es/universalos vagy a sima dekoros?
Mert a sima dekoros az üres tankra felragasztva egy éjszaka alatt felhólyagosodott mint az állat...
Hát nemtom...a tankra való matrica tényleg csak a perforációban különbözne a sima dekoros cucctól? Mert sima fólia van itthon nem kevés, akkor kiszurkálom inkább azt egy árral, azt' jóidő...
ha nincs megfelelő lyukasztód ,de van álványos fúród akkor fúrj egy 4-es furatot egy lerögzített vasdarabba. vedd ki a fúrót a tokmányból és fordítva fogd be ugy hogy a szalag éllel legyen befele a tokmányba. a lerögzített vasba ha lehúzod úgy működik mint egy lyukasztó.meg köszörülheted a fúrószár végét hogy jobban vágja a papírt (tök egyenesre hogy éle legyen)
szia,GD csak kevlár mintás van ott feketében,4000 egy tábla.de az elég tartós,szabd ki a formáját ragassz egy kockás papírt a hátuljára és a kereszteknél ki lyukasztgatod így egyforma lesz!
Jóestét betyárok!
Nem ismeritek ezt a motort esetleg?
http://www.hasznaltauto.hu/3218922_ktm_exc400_
2002
Hihetetlenűl olcsó ahoz képest hogy milyen állapotban van így képről
veszel barkácsboltban öntapadós alu fóliát azt azzal beborítod a mocit!Az nem hólyagosodik és olyan mintha alu tankod lenne!Én a tank alsó részét ilyennel borítottam be és nagyon szuper
47x37Cm-es a katalógus szerint 19Euró
Mert a sima dekoros az üres tankra felragasztva egy éjszaka alatt felhólyagosodott mint az állat...
Oldalukon nem találtam...
Tankra való, perforált matricát, sima egyszínűt (lehetőleg feketét) hol lehet itthon kapni?
Nem ismeritek ezt a motort esetleg?
http://www.hasznaltauto.hu/3218922_ktm_exc400_
2002
Hihetetlenűl olcsó ahoz képest hogy milyen állapotban van így képről
nem semmi a gép nézzétek a szöveget