Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Feco neked tényleg elgurult a gyogyszered, eddig is tudtam csak mondom,
szeva Fecco, a krosszpálya ördöge, ugyan itt elado crf 450 25 üzem orával,valamint bontott tégla, és kék dobozos barkas,
Szió!
Tegnap megláttam,hogy valójában milyen is Alien....a futás,bottal böködés is megvolt ...de aztán magához képest eléggé lenyugodott ...elvittük kocsikázni is,egyfolytában kérdezgetett minket,mikor visszaértünk tündérien megvacsizott,segítettem Neki kezet mosni...stb,úgyhogy nem volt Vele semmi gond.
Igaz azért a nap végére elfáradtam.
Szia Vicky!
........első alkalommal mindíg ilyen kis édes-aranyos-szerény Alien!(..csak néhány hajszál kitépésével és az optika kinyomogatásával kezdi a repertoárt) ....utána jön a futás meg a sikítás...és az már fáj, vagy épp ellenkezőleg :jáf?
Őőőő,azért hosszú távon szerintem nem maradnék életben ...így is csak a szememet nyomta ki,kitépett egy marék hajat a fejemből,összeverte a fejemet,kirántotta vállból a karomat...hmmm,azt hiszem csak ennyi bajom lett.
De attól még egy tünemény.
Szewa Ronis!
Tegnap majdnem eljutottunk Bakonybélig bringával, de Zircen vettünk egy kanyart és elmentünk Kardosrét-Vinye(cuha völgye) környékre és ezen a környéken tekertünk.Sikeresen megmártóztam egy 60cm mély dagonyázóban(kicsit későn léptem ki a pedálból és hasast ugrottam a mocsárba), úgy néztem ki mint egy igazi chupakabras .
Cuha hűs üdítő vizében zuhanyzósra vettem a figurát utána.Hahaha..
Tegnapi menü : pétfürdő-várpalota-tés-rómaifürdő-bakonynána-ol
aszfalu-zirc-kardorét-vinye-bakonyszentkirály-bakonysz
entlászló-bakonyoszlop-dudar-csetény-szápár(szerpen
tin)-csőszpuszta-várpalota-pétfürdő-lelkisokk-ágyi
kó-alvás-éhezés---
Szóval olyan 100-as táv feletti volt a tegnapi a bakonyban....
szivesen kölcsön adom hétvégékre, vagy akár hosszabb időre is,, akár fizetek is érte,
Örülök,hogy azért mégis összejött a motorozás is.
Alienen érezni lehetett,hogy estére egy kicsit elfáradt.
Pusziltatom.
Nagyon jófej gyerek.
én biztos hogy nem megyek Monorra, nem érdekel a krossz
jo volt a tegnapi nap, birom az ilyen tábortűzes összeröffenéseket, van filingjűk, Alien is jol érezte magát még mindig alszik,
Jottok vasarnap Monora? nagyon nagy lesz sok Forumos indul es ott is lesz mint nezzo pl mint en
itt fekszik, semmi jele hogy osztodni szeretne, pedig már akkora mint egy hordo,
azt a három gyanusitottat remélem elszámoltatjátok személyesen,
Kipihentétek magatokat?
Kutyusotok,hogy van?
szeva, valoban nagyon korán van,
kezét csokolom a szépséges pápai föszervező istennőnek,
reggelt mindenkinek hu de koran van
Jó napot!
Vagy a Sutyi hugát megkeresni...

Amúgy tényleg azért aggódtak mert ismernek: se eltűnni, se elaludni nem szokásom...biztos a csajoknak is ezért nem kellek - túl megbízható vagyok...
jo volt a buli,
persze megyűnk jövöre is, de akár a jövő héten is,
szeva Dani, kollegák aggodtak mert ismernek, és lehet arra gondoltak elmentél vaktában lövöldözni,
morgen fiuk és jányok,
Amúgy reGGelt..."kicsit" sikerült elaludjak...7 helyett 9:15-re értem be
Kollégák már aggódtak hogy mi van velem, próbáltak hívni, telefonom meg persze lenémítva
Rábactál, mert jobbkezes vagyok...csak bal szemmel célozok...
10 felé indulok Pestre, hú de nagyon nincs kedvem felköltözni, na mind1...vár az 50/25-ös net