Szió!
Tegnap megláttam,hogy valójában milyen is Alien....a futás,bottal böködés is megvolt ...de aztán magához képest eléggé lenyugodott ...elvittük kocsikázni is,egyfolytában kérdezgetett minket,mikor visszaértünk tündérien megvacsizott,segítettem Neki kezet mosni...stb,úgyhogy nem volt Vele semmi gond.
Igaz azért a nap végére elfáradtam.
Szia Vicky!
........első alkalommal mindíg ilyen kis édes-aranyos-szerény Alien!(..csak néhány hajszál kitépésével és az optika kinyomogatásával kezdi a repertoárt) ....utána jön a futás meg a sikítás...és az már fáj, vagy épp ellenkezőleg :jáf?
Őőőő,azért hosszú távon szerintem nem maradnék életben ...így is csak a szememet nyomta ki,kitépett egy marék hajat a fejemből,összeverte a fejemet,kirántotta vállból a karomat...hmmm,azt hiszem csak ennyi bajom lett.
De attól még egy tünemény.
Szewa Ronis!
Tegnap majdnem eljutottunk Bakonybélig bringával, de Zircen vettünk egy kanyart és elmentünk Kardosrét-Vinye(cuha völgye) környékre és ezen a környéken tekertünk.Sikeresen megmártóztam egy 60cm mély dagonyázóban(kicsit későn léptem ki a pedálból és hasast ugrottam a mocsárba), úgy néztem ki mint egy igazi chupakabras .
Cuha hűs üdítő vizében zuhanyzósra vettem a figurát utána.Hahaha..
Tegnapi menü : pétfürdő-várpalota-tés-rómaifürdő-bakonynána-ol
aszfalu-zirc-kardorét-vinye-bakonyszentkirály-bakonysz
entlászló-bakonyoszlop-dudar-csetény-szápár(szerpen
tin)-csőszpuszta-várpalota-pétfürdő-lelkisokk-ágyi
kó-alvás-éhezés---
Szóval olyan 100-as táv feletti volt a tegnapi a bakonyban....
Amúgy reGGelt..."kicsit" sikerült elaludjak...7 helyett 9:15-re értem be
Kollégák már aggódtak hogy mi van velem, próbáltak hívni, telefonom meg persze lenémítva
Tegnap megláttam,hogy valójában milyen is Alien....a futás,bottal böködés is megvolt ...de aztán magához képest eléggé lenyugodott ...elvittük kocsikázni is,egyfolytában kérdezgetett minket,mikor visszaértünk tündérien megvacsizott,segítettem Neki kezet mosni...stb,úgyhogy nem volt Vele semmi gond.
Igaz azért a nap végére elfáradtam.
........első alkalommal mindíg ilyen kis édes-aranyos-szerény Alien!(..csak néhány hajszál kitépésével és az optika kinyomogatásával kezdi a repertoárt) ....utána jön a futás meg a sikítás...és az már fáj, vagy épp ellenkezőleg :jáf?
De attól még egy tünemény.
Tegnap majdnem eljutottunk Bakonybélig bringával, de Zircen vettünk egy kanyart és elmentünk Kardosrét-Vinye(cuha völgye) környékre és ezen a környéken tekertünk.Sikeresen megmártóztam egy 60cm mély dagonyázóban(kicsit későn léptem ki a pedálból és hasast ugrottam a mocsárba), úgy néztem ki mint egy igazi chupakabras .
Cuha hűs üdítő vizében zuhanyzósra vettem a figurát utána.Hahaha..
Tegnapi menü : pétfürdő-várpalota-tés-rómaifürdő-bakonynána-ol
aszfalu-zirc-kardorét-vinye-bakonyszentkirály-bakonysz
entlászló-bakonyoszlop-dudar-csetény-szápár(szerpen
tin)-csőszpuszta-várpalota-pétfürdő-lelkisokk-ágyi
kó-alvás-éhezés---
Szóval olyan 100-as táv feletti volt a tegnapi a bakonyban....
Alienen érezni lehetett,hogy estére egy kicsit elfáradt.
Pusziltatom.
Nagyon jófej gyerek.
Kutyusotok,hogy van?
Amúgy tényleg azért aggódtak mert ismernek: se eltűnni, se elaludni nem szokásom...biztos a csajoknak is ezért nem kellek - túl megbízható vagyok...
persze megyűnk jövöre is, de akár a jövő héten is,
Kollégák már aggódtak hogy mi van velem, próbáltak hívni, telefonom meg persze lenémítva