esztergmi se semmi, haver eltörte a térdét de úgy hogy teljesen átfordult rajta, stégről akart fejest ugrani,megcsúszott, a bal lába beakadt a korlátba. összevarták meg gipsz, pár nap mulva elkezdett fájni neki, felvitték pestre és levágták a bal lábát, valami artériát nem varrtak neki össze azt elkezdett üszkösödni. 16 éves gyerek.
na aki teheti,a tatabányai kórházat kerülje el nagy ívben.itt hentesek dolgoznak de tényleg,barbár munkát csinálnak.és ha visszaforgatnám az időt,még a gyerekemet sem itt szültem volna meg
az aszünet roppantul bosszant engemis. elküldtem 3dokinak a rtg felvételeket mit szólnak hozzá. ha esetleg van szomszéd vagy ismerősötök aki ért hozzá megköszönném a véleményét, negyisten még ha segíteni is tud...
persze lesznek majd képek is meg video is a wellnes völgyröl, majd amikor végre be tudom oda csalni a Kátai Petit , Havrán Atit, Végh Zsoltit, azzal a dumával hogy tudok egy technikás edző pályát,
köszönjűk , a kiskutymorgok nevében is, velűk alszom kint a teraszon a szűlőszoba mellett, már most tudnak hisztizni, az eggyik az éjjel már ugatott is, pedig még vakok és sűketek,
Ment a csomag!
nem vagyok doki, de én azt látom hogy a Lenes röntgenén látszik hogy az a csont össze van fogatva egy sikban rendesen,
de a tiédben van egy jo nagy szűnet,plussz nem is jo felé áll a vége,,
köszönjűk , a kiskutymorgok nevében is, velűk alszom kint a teraszon a szűlőszoba mellett, már most tudnak hisztizni, az eggyik az éjjel már ugatott is, pedig még vakok és sűketek,