Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

DR Varga Miklóst keressed meg Fehérváron az érti a dolgát!
Egéssség emberek.
joccakát mkinek netem ko itt a vihar.csöcsö
á ez normál kevés a nyugtatom
Csak fura volt. . .
csak ugy
nem van
Lenes!
Ment a csomag!
Kiscsuka! Braderod mikor lesz elérhető?
peren kívül megegyeztek,15millába ha jól tudom, elég szar egyesség
Na az mondjuk elég dúrva Be perelte a korházat legalább?
esztergmi se semmi, haver eltörte a térdét de úgy hogy teljesen átfordult rajta, stégről akart fejest ugrani,megcsúszott, a bal lába beakadt a korlátba. összevarták meg gipsz, pár nap mulva elkezdett fájni neki, felvitték pestre és levágták a bal lábát, valami artériát nem varrtak neki össze azt elkezdett üszkösödni. 16 éves gyerek.
akkor aki dícsérte az kb 1 az ezerből.de persze biztos van olyan akinek nem szúrtak el semmit
most feladtad a leckét, nekem dicsérték azt a kórházat is.
na aki teheti,a tatabányai kórházat kerülje el nagy ívben.itt hentesek dolgoznak de tényleg,barbár munkát csinálnak.és ha visszaforgatnám az időt,még a gyerekemet sem itt szültem volna meg
az aszünet roppantul bosszant engemis. elküldtem 3dokinak a rtg felvételeket mit szólnak hozzá. ha esetleg van szomszéd vagy ismerősötök aki ért hozzá megköszönném a véleményét, negyisten még ha segíteni is tud...
tarján és Tbánya között van egy pár kerítés meg sorompó,el lehet tévedni rendesen.
persze lesznek majd képek is meg video is a wellnes völgyröl, majd amikor végre be tudom oda csalni a Kátai Petit , Havrán Atit, Végh Zsoltit, azzal a dumával hogy tudok egy technikás edző pályát,
szeva afgán menekűlt,
szintén csak azt tudom mondani amit már az elöbb is mondtam ,

nem vagyok doki, de én azt látom hogy a Lenes röntgenén látszik hogy az a csont össze van fogatva egy sikban rendesen,

de a tiédben van egy jo nagy szűnet,plussz nem is jo felé áll a vége,,
yo reggelt mi a helyzet?
jo reggelt.

köszönjűk , a kiskutymorgok nevében is, velűk alszom kint a teraszon a szűlőszoba mellett, már most tudnak hisztizni, az eggyik az éjjel már ugatott is, pedig még vakok és sűketek,
köszi az infót Madmyk Be kerített erdőrész sok van arrafelé?