Bakker csak nem tudtam megállni, hogy gólyatábor után levezessünk a haverokkal, olyan kész vagyok már...4. napja vagyok ébren 7 vagy 8 órát aludtam összesen, mondjuk mikor hazaértem 2 körül akkor is aludtam egy kicsit, szóval már 10 óra felett járok, na de nyugodalmasat mindenkinek, aki rajtam kívül ébren van (vlsz. senki )
Hali!
Nekem sajnos már volt... Július elején.
Augusztus elejére már 95 % ban jó is volt, kell egy kar felkötő cucc, meg a vége fele tornáztatni kell meg úszás stb. Jubbulást, ha ilyened van !
A cikkben szereplő Zsolti, aki az egyik endurós cimbi, állítólag hétfőn reggel 8 és 9 között a danubiuszon lesz élő kapcsolatban. Kíváncsi leszek, milyen baromságokat kérdeznek majd tőle
Ma délután a Rádió Café a terepmotorozással foglalkozott.
Nem bírtam magammal, betelefonáltam.
Erre úgy hozta ki a Lovász Laci, hogy bárkit is sarokba akartam szorítani a véleményemmel.
Iszonyat felületes műsor volt sajnos.
ha jol emlékszem dt 125-ös alap laprol vettem le a világito tekercset, a KX gyárin pedig ott van egy űres hely, két menettel, csak fel kellett csavarozni,,
Gólyatábor megvolt, elsők lettünk, életem legjobb bulija volt...a motort elhoztam (kilyukadt a dugó, de szerencsére nem ragadt meg), úgy 4 üzemóránként dugót cserélek a gépben
Levi szerette ezt a vasat, ha nem kell Nekik autó, nem adja el.