Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A sógorommal beszéltetek telefonon.
Levi szerette ezt a vasat, ha nem kell Nekik autó, nem adja el.
jah és köszi az infókat tényleg patent állapotban van, meg a srác is vigyázott rá...
igen most eladó pedig szívesen meghagynám ezt is....... csak már sok a motor otthon
Elcseréltétek végül a Samuraira?
sziasztok! eladó egy 2003-as GAS GAS EC 200-as! email:vzoli89@freemail.hu
Bakker csak nem tudtam megállni, hogy gólyatábor után levezessünk a haverokkal, olyan kész vagyok már...4. napja vagyok ébren 7 vagy 8 órát aludtam összesen, mondjuk mikor hazaértem 2 körül akkor is aludtam egy kicsit, szóval már 10 óra felett járok, na de nyugodalmasat mindenkinek, aki rajtam kívül ébren van (vlsz. senki )
Hali!
Nekem sajnos már volt... Július elején.
Augusztus elejére már 95 % ban jó is volt, kell egy kar felkötő cucc, meg a vége fele tornáztatni kell meg úszás stb. Jubbulást, ha ilyened van !
jah akár itt is csak asszonnyal beszélek kint van HOLLANDIában
Szia Bálint gazda!
itt vagy még?
Á, náluk komolyabb versenyzőknek sincs lövésük se...

Tehát nem csodálom, hogy mi vagyunk az első számú közellenség. Véletlenül se a fatolvajok, orvvadászok vagy az illegális szemétlerakók...
Gondolom a Danubius műsorvezetői sem tudják a krossz és az endúró közti különbséget. . .
A cikkben szereplő Zsolti, aki az egyik endurós cimbi, állítólag hétfőn reggel 8 és 9 között a danubiuszon lesz élő kapcsolatban. Kíváncsi leszek, milyen baromságokat kérdeznek majd tőle
sziasztok!
rég jártam erre....
stét
kx500lámpa?gyerekek ébresztöööööö gyergya igen lámpa no

Ma délután a Rádió Café a terepmotorozással foglalkozott.
Nem bírtam magammal, betelefonáltam.
Erre úgy hozta ki a Lovász Laci, hogy bárkit is sarokba akartam szorítani a véleményemmel.
Iszonyat felületes műsor volt sajnos.
Szewasztok!

Ha valakit érdekel, itt a drótos sztori

Egyébként már a sündőrség is nyomoz ismeretlen tettes ellen...
ha jol emlékszem dt 125-ös alap laprol vettem le a világito tekercset, a KX gyárin pedig ott van egy űres hely, két menettel, csak fel kellett csavarozni,,
Gólyatábor megvolt, elsők lettünk, életem legjobb bulija volt...a motort elhoztam (kilyukadt a dugó, de szerencsére nem ragadt meg), úgy 4 üzemóránként dugót cserélek a gépben