egész éjjel nem aludt ,persze mi se, mert vele virrasztottunk , mászkált össze vissza, reggel ásott egy három méter mély gödröt a kerti pad alá,, és még a hátso kis suklit, valamint a neki épitett szűlöszobát nézte ki, de még nem döntötte el hol akar osztodni, ,
nagyon szenved szegény, most már jo lenne ha megszűlne,
hát nekem 20 éve minden napom festéssel telik,egy tank egy évben egyszer nekem nem számot tevő,de neked teljesen mindeggy szerintem!verd ki a faszod mer nyűgös vagy,aszt talád ki mit akarsz
Ja, nem tesz rá semmit...csak mondjuk 300+ Ft-al számolja az €-t...6000 Ft-ért meg a faszom vegyen matricát, főleg hogy kéne egy kb. 25x15-ös darabka...
vannak nagyon jól tapadó műanyagba bele olvadó alapozók!nekem mindegyik régebbi motorom tankja le lett festve,de sajna minden évben festettem,mert csak csak lepattogott.akkor megint le kell kromofágozni és festeni.
Universal nem tesz rá semmit!Én ezt auner katalógusból néztem!Amennyi a katalógusban annyiért adja az universal átszámítva forintban!Amúgy van fekete perforált!De tudodmit meg se csináld jó az neked úgy ahogy van
- Nem válnátok Julianus baráttá mindahányan öt másodpercre indokolatlanul?
- De.
Ronis amúgy mennyiért tudsz eladni egy kölyök kutyát?Van rá kereslet?
Szorítok.
Aztán majd fotókat is mutassál a picúrok fejlődéséről.
nagyon szenved szegény, most már jo lenne ha megszűlne,
Én mindig is utáltam a franciadrazsét.
és Béláim, gondolkozzunk,
Mindig is hipochonder voltam. A franciadrazsét már gyerekkoromban is egy pohár vízzel vettem be.