Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mi ez hilti szallag?
ha jót akarsz ne motorozz vele egy fél évig legalább mert a műtét után könnyen eltörik, hidd el tapasztaltam nekem is eltört a műtét után 2 hónappal és egy évig szenvedtem vele!3-szor műtötték
igen nagy
nekem ez volt benne!
perld be a korházat és megnyered!ezt nem lehetett volna műtét nélkül elintézni!nekem is volt ilyen
Enyém se szilánkos szerencsére,sőtt tök egyenes a két vég. remélem holnap megcsinálják már,attól félek hogy nekiáll így összeforrni aztán még nekiállnak tördelni, nameg az inszalagok is feszülnek összevissza. Köszi az infót!
És most igazából örülök, hogy ekkora nyilvánosságot kapott az ügy. Remélem minden rosszindulatú számára viilágos ezután, hogy pusztán a drót kifeszítése is emberölés előkészülete, tehát letöltendő büntit vonhat maga után, ha valakit megcsípnek
És van 3 db "gyanúsítottunk" is... lehet meglepő, de egyik se vadász
Hali... bocs, kissé bealuttam tegnap este... szval a sztori volt a Tel-aViv2-n és a retekklubon is. Állítólag holnap meg a danubiuszon lesz a Zsolti élőben 8-9 között
Holnap költözök Pestre, szerintem egyedül leszek úgyhogy, akinek van kedve sörözni az átugorhatna pár órácskára (jelige: semmi buzulás). XX. ker. egyébként.
Ha jól emlékszem a Mana Ducati blokkos és valahogy összehozták.
A 300 ccm 2 ütemben nagynak számít?
szeva! nos én is jártam ebben a cipőben ,tavaly december 16-án eltörtem de szilánkosra és annyi szerencsém volt hogy a fő darabok tengelyirányai nem mozdultak és ezért nem műtöttek csak kaptam egy "táskát" és 8héten keresztül 7ente jártam kontrollra mindig más doki vizsgált,röntgenezett és most így nézek ki. az ucssó doki erre annyit mondott hogy egy "kis korrekciós műtéttel ezt eltünteti"
sebaj!,februárban már erősen krosszoztam
sejnos megcsíptem,összecsúszott 2centit,egy hete szenvedek otthon mer van két gennyes horzsolás, ameddig nem gyógyul be nem műtik, holnap megyek vissza dokihoz,ránéz azt ha jó meg is műt. akkor végül egy hónap mulva már tudtál motorozni? má kaparom a falat....
nagy köbcentinél nem működik mert ekkora nyomatékot nem tud egy tenyérnyi villanymotor áttétel nélkül meghajtani
na elmentem gólyatáborba...kedden jövök...addigra varázsoljatok nekem egy motort légyszi

szevasztok!
Na jó éjt mindenkinek!
Holnapra szép időt!
Vagy a vázat kissé átalakítani. . .
Kisit erős lenne.
két hengert leflekszeltek volna még a köbcenti is stimmelne,
vagy rögtön tettek volna bele egy wartburg motort,
szeva ,, láttam már máshol is megirták a köteles sztorit

én a helyetekben kimennék pár sthillel és rendet raknák a magaslesek között, utána elmondani a fő hözöngő vadász urnak hogy hányas a kabát

rögtön lenne rend, és nem lessz több kötél sem,

hidd el ezek a buzeráns vadászok mindig tudják hogy ki közöttűk az a motorosokra begőzőlt barom aki ilyeneket csinál, majd ök leállitják,
Hm, érdekes... pedig többen sikeresen megoldották a kétütem önindítósítását... elég, ha mondjuk a wartburgra gondolunk... mér nem koppintották le ezt
egy konstrukcios beteg ágy ,lenyalja a tányérfogaskerékröl a fogakat

merthogy 2t, és a karbi a forgattyus házba van bekötve, ezért nincs alatta elég hely hogy a hagyományos modon betették volna az öninditot a kuplung oldalra,,

aztán csináltak egy használhatalan szart, pedig jo dolog lehetne ha működne,
Én ehhez nem értek... talán ha megmutatnád eccer, hogyan kell
ilyen helyen üvegen kell menni minek állsz meg a mocsárban?