jó de meséljétek már el hogy ilyen gépet mint az enyém,ennyi xtrával...hol a büdös picsában kapsz ilyent ennyiért? ? ? ? ? sehol,legyen az narancs,gg,honda,husqvarna,husaberg stb! ! ! !
Na, ma volt 11 napja az eset. azóta nem járt a motor. Lementem a garázsba,berúgtam! Szokásos dekompresszoros játék, másodszorra beindult szivatóval. szép és jó... nehezen akart melegedni,illetve valami csapkodós hang jött a blokkból,mintha szárazon ment volna a dugattyú vagy nem is tudom. húztam 1 kis gázt,leállt,berúgtam szépen,nem indult, csak úgy lement a berugókar mintha nem lett volna kompresszió,majd újra rárugtam és elindult.. fél perc alatt meleg lett,csúnya hang megszűnt, és szépen jár mint a kis angyal...mi lehet? talán szelep? vagy csak sok volt neki a 11 nap állás?
Tudom és szégyenlem is magam! Egy kis GasGas kendő lesz a seggem alatt, hogy még véletlenül se érintkezzek a motorral! A kezemen Hebo kesztyű, a lábamon Hebo csizma és rajtam Hebo Padock gatya így a minimális a veszélye, hogy kapcsolatba kerülök a motorral!
Még nem próbáltam és vélemenyt kell mondanom holnapra
De most elárulok egy titkot! (lehet, hogy otthon átfestem pirosra )
Kapsz sört!
Jól megmérték. . .
A varangyok! ! !
Neked még nem küldtem el a program mail-t ugye Zoozee?
Jó lesz rá Na azt majd megnézem
Na apám a Ducati száraz kuplungja olyankor elbújhat azok mellett!
Simán leülepedett az oil és a pumpa nem dolgozza fel elég hatékonyan!
Akkor inkább:
Még nem próbáltam és vélemenyt kell mondanom holnapra
De most elárulok egy titkot! (lehet, hogy otthon átfestem pirosra )