Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mennyibe van neked gyuri a gépmadár?
Janó. nekem is jöhet a program deli.gyuri kukac t-online.hu köszike
Félreértettelek!
Kapsz sört!
még nem ...kűggggyed el lécci
Bezzeg most drága máskor meg kapjam be.

Jól megmérték. . .
A varangyok! ! !
jó de meséljétek már el hogy ilyen gépet mint az enyém,ennyi xtrával...hol a büdös picsában kapsz ilyent ennyiért? ? ? ? ? sehol,legyen az narancs,gg,honda,husqvarna,husaberg stb! ! ! !
Dehogy nem.....sőt van is!

Neked még nem küldtem el a program mail-t ugye Zoozee?
25.000 ft volt meg a 3.4 hónap foglaltság összesen a bünti......gondolom így elsőre
Arany Drága BARÁTOM! ! !
oksa,véüglis fater is gond nélkül hozta el tomiéktól...árpád hídon még huligánkodott is,megnézte hogy mit megy alatta...
Arany BARÁTOM!
Drága BARÁTOM! ! !
nem volt még rendes motorotok
A tiéd?

Jó lesz rá Na azt majd megnézem
Hát azt írtam én is akkor inkább gg mint a narancs.
He-he.....mekkora lenne
Akkor gyere be egyszer hozzánk amikor olyan motort indítok el ami állt vagy fél évet

Na apám a Ducati száraz kuplungja olyankor elbújhat azok mellett!

Simán leülepedett az oil és a pumpa nem dolgozza fel elég hatékonyan!
spy én adok felszerkót, csak sisakot hozz magaddal
Mint a narancs fosok. . .
Akkor inkább:
Vegyél tapéta boltban öntapados piros matricát és ugy vidd vissza.
Na, ma volt 11 napja az eset. azóta nem járt a motor. Lementem a garázsba,berúgtam! Szokásos dekompresszoros játék, másodszorra beindult szivatóval. szép és jó... nehezen akart melegedni,illetve valami csapkodós hang jött a blokkból,mintha szárazon ment volna a dugattyú vagy nem is tudom. húztam 1 kis gázt,leállt,berúgtam szépen,nem indult, csak úgy lement a berugókar mintha nem lett volna kompresszió,majd újra rárugtam és elindult.. fél perc alatt meleg lett,csúnya hang megszűnt, és szépen jár mint a kis angyal...mi lehet? talán szelep? vagy csak sok volt neki a 11 nap állás?
8483 hozzászólás. . .
Mint? melyik?
Tudom és szégyenlem is magam! Egy kis GasGas kendő lesz a seggem alatt, hogy még véletlenül se érintkezzek a motorral! A kezemen Hebo kesztyű, a lábamon Hebo csizma és rajtam Hebo Padock gatya így a minimális a veszélye, hogy kapcsolatba kerülök a motorral!

Még nem próbáltam és vélemenyt kell mondanom holnapra

De most elárulok egy titkot! (lehet, hogy otthon átfestem pirosra )