Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

amúgy meg nem mindig a motorerő a lényeg,hanem hogy ki hogy kezeli azt ami a picsája alatt van....
a 400as exc is elég magasan adja le,mentem azzal is,az talán picit erősebb volt mint sxc
ebbe épp ez a lényeg,magasabb fordulaton adja le az erőt, és onnan már csak 1 köpés a tiltás...
amikor én mentem vele,akkor kajakra ugy ment kb mint az xt...pörgött mint a barom,de semmi erő...
még nem mentél jó motorral...nemtudod mi az hogy gyorsulás
hanem már 200on
jó de nem 400méteren
de odabaszom vele a 640 lc4eket gyorsulásra,meg pályán is ...ne mondd már hogy az xt úgyanúgy megy
nyomassad tesó
1x volt fent a 14/44 ami kurva hosszú! és 4ben 55-60 körül emelgette gázra...szerintem akkor még 5ben is emelgetné
100km/ó után othagy!
lementem vele auchan hoz körforgó és vissza,végig csumán mentem,kb ugy ment mint az xt-nk
Na szevasztok,most tényleg megyek a piuncébe nyomatok néhány 20-ast holnapra,hátha kenyér gondjaim lesznek!
jó,te nem is mentél vele... mentél 1 kört azt azt mondod szarul gyorsul...gyorsul az rendesen
melyik álmodban jön az 80 nál kerékre?
jajj bazzeg..nem rossz ktm ed..de el ne csöppenj már tőle...
a kx et meg otthagynád..pff...erre nem mondok semmit
nagy faszt. a sm gasgast ott hagytam, döme fsrje is skalp lesz meg a buzi kxed is,najó az talán nem habár ha felteszem a 14es lánckereket előre...de azzal nem bírok el,fasznak kell hogy 80nál kerékre jöjjön,disznó
Ilyen gyorsan tud futni a Gyurika?
én meg a kocsiba szélnék be...
amúgy ha esik...akkor hmm. autókával le mész? ha igen, esetleg beférek? beszállok a benzinbe....
dömét bárki legyorsulja szerintem
még engem is legyorsulsz
sőt bárkit...
de ha motoron ülünk,akkor nem
rajta vagyok erőteljesen windguru elég jó előrejelzést szokott adni 1-2 héttel előtte..majd meglátjuk...
Miért ezt már leamortizáltad?
hol csinálod?
a pincében?
nyomtass már nekem is pár 20ezrest..kéne uj moci
rá bazdmeg. meg dömét is legyorsulom majd te inkább menjé azt verd a pöcsöd a crfre.
Beszéld is meg az öreggel a jó időt