Akkor meg nyugodtam mert én fogtam a klx-el csak ugy tudot elmenni hogy ő kuplung nélkűl én meg kuplunggal váltottam.De akkor is ott voltam szinte mellette.
nem vágom...most hívott tegnap motorozni egy srác...nem tudok menni pedig jó derbi lesz "dobogókő fele megyünk,aztán visegrád,kicsit döntögetünk....amugy drz 400 sm,ktm 690 sm,wr 450 sm,honda crf 450 sm,ja igen van egy 1000-es highland sm is meghát én sxv 550-el" kár h tré a vállam
akkor sok töltényt készíts de amúgy jó szar lesz. mert neked terep gumik nekem utcai... utcán gyorsulunuk,neked rövid nekem hosszú áttétel... de akkor is elverlek ha jól elkapom a rajtot...valami nőstényt kell szervezni a tangájával int Dávid pont megfelel erre a célra
gyorsulni bárki tud...hülye is tudja húzni a gázt egyenesben....még a vak csávó is tudott gyorsulni a ktm teszten
meg kell tanulni motorozni,de még utána se szabad mindenkit oltogatni meg fikázni...ugye gyuri?
Ha elémkerülsz a gyorsulásnál, ezzel kapsz egy sorozatot a hátadba. . .
pontosan mikor,még nemtudod?
meg kell tanulni motorozni,de még utána se szabad mindenkit oltogatni meg fikázni...ugye gyuri?