Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja és enyém csak 45 le.
oda írtam hogy nem te buzi,olvasni tanulj már meg
Akkor meg nyugodtam mert én fogtam a klx-el csak ugy tudot elmenni hogy ő kuplung nélkűl én meg kuplunggal váltottam.De akkor is ott voltam szinte mellette.
de az enyémet vernéd...ami ugyan annyi ló..csak ugye 2t...
de a 640es lc4 is 57 körül mozog és pályán még se fog meg,még kigyorsításnál sem
nem,azt azért nem
Mert gondolom azt is vernéd.58le.
nem vágom...most hívott tegnap motorozni egy srác...nem tudok menni pedig jó derbi lesz "dobogókő fele megyünk,aztán visegrád,kicsit döntögetünk....amugy drz 400 sm,ktm 690 sm,wr 450 sm,honda crf 450 sm,ja igen van egy 1000-es highland sm is meghát én sxv 550-el" kár h tré a vállam
persze,vagy inkább az anyukád...
Döme! Amúgy Kakucson milyen időt mentél? célegyenesekben mi volt a max amennyivel mentél? melyik rész tetszik alegjobban a pályán?
Gyurika a Husky sm 510 az jó?Erős gyors?
akkor sok töltényt készíts de amúgy jó szar lesz. mert neked terep gumik nekem utcai... utcán gyorsulunuk,neked rövid nekem hosszú áttétel... de akkor is elverlek ha jól elkapom a rajtot...valami nőstényt kell szervezni a tangájával int Dávid pont megfelel erre a célra
GYurika!
Ha elémkerülsz a gyorsulásnál, ezzel kapsz egy sorozatot a hátadba. . .
valami royal enfield reklam fotozás volt?
oksi
pontosan mikor,még nemtudod?
te us army
rambó visszatér
Dávidom, holnap este jöhetsz a motorért!
gyorsulni bárki tud...hülye is tudja húzni a gázt egyenesben....még a vak csávó is tudott gyorsulni a ktm teszten
meg kell tanulni motorozni,de még utána se szabad mindenkit oltogatni meg fikázni...ugye gyuri?
KI?
barom
hát jah...én most lájtosan fogok motorozni sokáig...még érzem hogy el el mászkál a vállam...reggel kurva szar felkelni és picit mindig hátrébb "tenni"