szia gasgas család!Jani én 16éves vok és én ki szeretném próbálni a 250ec-t mert én olyat akarok venni és örülnék ha ki tudnám próbálni remélem nem gond viszek csizmát meg protektort vagy kell még valami lehet már le is előlegezem ott és apával majd hétfőn haza hozuk!
A GasGas motorkerékpár gyár mint köztudott főként trial és enduro modelleket gyárt!
Tehát a kérdésedre a válasz itt van!
Enduro és trial teszt lesz, nem cross! Nem is olyan pályát jelölünk ki, gyorsan nem is lehet majd menni!
Főként a technikai dolgokra fektetünk hangsúlyt!
Valamint:
Ha esteleg BÁRMI (lejön a körme. . .) lenne az illető tesztelőnek, akkor a legeslegeslegjobb barátból azonnal undok szörnyeteg válik. . .
Az meg szar! ! !
Jani ebbe a részébe (motortesztelés) szívesen besegítettem volna... Jónéhány tesztnapon voltam már és tényleg a biztonság volt a legfontosabb szempont!
Mert sokan elfelejtik, nem csak annak a felelőssége aki ráül, hanem annak is aki alá adta a lovat!
Azidőtájt nem láttuk sokáig az Andrist. . .
Nem volt nálam fényképzelő, csak rajzolni tudtam. . .
És még felesége sincs! ! !
Én 34 leszek és van motorom, nem is akarok venni. . .
Azért próbálhatok egyet-kettőt?
na,az teljesen jó
egy kis hard enduró,az soserossz
Tehát a kérdésedre a válasz itt van!
Enduro és trial teszt lesz, nem cross! Nem is olyan pályát jelölünk ki, gyorsan nem is lehet majd menni!
Főként a technikai dolgokra fektetünk hangsúlyt!
De abból lesz bőven és kegyetlen nehéz is!
Ha esteleg BÁRMI (lejön a körme. . .) lenne az illető tesztelőnek, akkor a legeslegeslegjobb barátból azonnal undok szörnyeteg válik. . .
Az meg szar! ! !
Jani ebbe a részébe (motortesztelés) szívesen besegítettem volna... Jónéhány tesztnapon voltam már és tényleg a biztonság volt a legfontosabb szempont!
Mert sokan elfelejtik, nem csak annak a felelőssége aki ráül, hanem annak is aki alá adta a lovat!
üdv: Imi