Itt van a Mi nevelt gyerekünk Gyurika is......most, hogy nézne ki ha nem mehetne? Igaz van bent a cégnél elektromos Rieju canga.....az is lehet, hogy jó neki!
Komolyan, van az ismerettségi körömben is olyan fiatal akinek nincs jogsija mégis 1 osztályban versenyzik! Neki mit kellene ilyenkor mondani?
Szerintem majd meglátjuk úgyis a suhancokon!
Az biztos, hogy igazolvány és lakcimkártya mindenféleképp kell! Erre figyeljen oda majd mindenki!
Én úgy javasoltam, hogy ne kelljen, DE mindenféleképp csak olyanok tesztelhetnek akik tudnak is és főleg fel is tudják fogni azt, hogy mit fognak kezelni!
Magyarul sajnos tizen éves kisgyerekeknek akik Simsonnal jönnek be a rendezvényre NEM áll módomban több mint 50 LE gépeket a seggük alá rakni!
Szerintem ez jogos!
Látni fogom úgyis ki az aki értelmesen szeretne motorozni és ki az aki csak gizdulásból! A gizdaság azon a hétvégén máshová fog költözni! Szeretném ha azok az emberek próbálhatnák ki akik valamit éreznek is a terepmotorozás iránt!
Persze ha nem értetek velem egyet akkor irjatok és beszéljük meg, de Én egy tuti jó hangulatú bulit szeretnék nem olyat ahol folyton a mentőt kell hivogatni!
Hát felénk elég sima a terep monnyuk volt ma az utamba egy csatorna(száraz) ahogy le mentem az aljába a "gas"-tól nem láttam hogy nincs vízszintes rész benne hát az szar volt mert lendűletből mentem a teló őssze űlt a másik oldalt meg kidobott az égbe. ott volt beszarás.
akkor jó mert majdnem nem tudtam mi van csak a 120 kőrűlinél terepen meg a helybe topinál kapcsol.
Igaz ma volt egy kis toronyiránt szántáson 2km 4-dikbe ott is bekapcsolt.
hát most annyit tudok hogy jővő hét szerdán talán meg lesz a tir kártyám és akkor jővő héten ki is kell menni egy kanyarra valamikor betanulos ként de elvileg hétvégén kamion stop van szal szeretnék valahogy elmenni.
Itt van a Mi nevelt gyerekünk Gyurika is......most, hogy nézne ki ha nem mehetne? Igaz van bent a cégnél elektromos Rieju canga.....az is lehet, hogy jó neki!
Komolyan, van az ismerettségi körömben is olyan fiatal akinek nincs jogsija mégis 1 osztályban versenyzik! Neki mit kellene ilyenkor mondani?
Szerintem majd meglátjuk úgyis a suhancokon!
Az biztos, hogy igazolvány és lakcimkártya mindenféleképp kell! Erre figyeljen oda majd mindenki!