Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

pályára is rámész majd?
Zoozee este kb 9/30-kor leszek gépnél,mennem kell pénzt csinálni,hogy ki tudjam fizetni a birságot!
most is tudnék már menni,de még nem...még gyógyulok hogy eltudjak menni 6.án és szopjatok le,bebizonyítom h nem esek...mocskok
Az biztos végűl is gyakorlod rendesen a felkelést.
Jó hozzáállás
najó,most már télleg leszálhattok rólam. attól még hogy összejött most ez az uccsó egy hónap alig estem.... ez van, addig jó amíg felkelek.
Ő ad munkát egész napra. . .
Egy elég, csak Gyurikának kell. .
Kell az a mentő. . .
elmentek a faszba Ahogy Janika mondta,fogadott GG gyerek vagyok szóval ömm motorozhatok majd amúgy nálam alap h full cuccban megyek, meg elvileg amúgy is sárkányokkal megyünk Theoval...csak legyen jó időnk!(meg jó vállam,de azt megoldom,remélem )
Mind kettőhőz gratula kell is az utánpotlás nehogy az endurosok is kisebbség legyen.
De beinditanod nem szabad mert akkor esel.
csak gratulálni tudok remélem az off road parkban meg is ünnepeljük majd ráteszem a seggem a 25ös excre aztán el vagyok azzal egész nap
Gratula az esküvőhöz
Ja amugy szerintem abba a szivacsba nem nagyon lehetne motorral nyomatni,mert már anno bmx el is fájdalmas volt
súúúúbidunidúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú
Szeva.Én fogtam az adást,és megisértem,hogy védöcucc nélkül nem szabad menni csak ugy kérdeztem,hogy kell-e vinni páncélt ilyesmit,de hát azon en muljon,beteszek egy utazoba mindne szart
ja...már csúnyát gondoltam...
Egyébként ha valaki lemaradt a dolgokról:
november 24.-én lesz a polgári esküvőm és március 20.-án születik a kis trónörökös...
Fényképes önéletrajzot is kell hozni és pár üveg sört! A sör az enyém lesz

Reménykedem, hogy nem kell többet elmondani és mindenki megérti a feltételeket! Elsősorban miattatok és a biztonság miatt van!
A tortán a menyaszonyt te.
kit? a menyasszonyomat?
hát nem fehér a tenyerem, nem világít a szemem fehérje és 40 cm-es farkam sincs....úgyhogy csak fehér lesz...
És az arát ugy kell kikapartatni?
fehérek te. az előbbi csak vicc volt.
Esküvői torta KelemenAndris módra. . .