jó,de mégis merre? mondjuk én is mostanság úgy közlekedek h táskában gps fülembe meg a füles aztán mondja hogy merre haladjak,és mindig ciripel hogy túl léptem a sebesség határt az autópályán is végig sípolt a kis köcsög....pedig csak 150-160 körül haladtam
nekem a másik irány jobban fekszik,a hátsó célegyenesben gecijókat tudtam előzni,meg jóformán mindenhol,olyan féktávokat tudtam venni... az nem volt rossz amikor kifékeztem egy fz6ot már rátette picit az ívre amikor olyan 60nal beestem
Hátsó célegyenesnél, oda-vissza!
Ha az óramutató járása szerint megyünk, úgy jobban ízlett a pálya, de csak egy alkalommal voltam kint még, szerintem kis gyakorlással rendben lenne mindenhogy.
melyik sikán? melyik irányba? óramutató hogy halad?
óramutatóval ellentétesen, szal ha bemész balra indulsz el...célegyenesben 115 volt a max,volt olyan hogy satuztam aztán keresztbe értem a kanyarba,gecijó volt, az a jobbos balos kombináció kurvajó! csak visszafele volt tré(ott csúsztam ki,ki fele lecsutkáztam a jobbos után,már a gixer előtt voltam amikor hopp..)
Meg az is jó szakasz ahogy kiérsz a hátsó célegyenesről..mind2 irányba aranyos
Még most írom nem fogok versenyezni nem fogok motort probálni csak lájtosan, mert kb 3-4 napja leszek az újj meló helyemen és nem akarok táppénzel kezdeni.
Mivel a Jani adta kölcsönbe a vasat, nem mértük az időt.
Viszont a pálya a sikán környékén a legjobb, talán ott mentem át a legsimábban és fasza tempóval. . .
Én is azzal kezdtem. . .