Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most meg ki megyek motorozni nagy idegességemben. Ki engedem a gőzt.
Amig van benzinem.
Hát ha addig meg lesz a tir kártyám és tok dolgozni és éppen itthon leszek akkor valahogy megprobálok elmenni.
A fenébe is.
Az biztos, hogy szombaton reggeltől lesz a buli, lesz motortesztelési lehetőség, ügyességi verseny, enduro verseny, eszem iszom, és csak úgy motorozgatás. Több betét program is lehetséges de ezek még tervezés-szervezés alatt állnak.
Csáá,ezt talán nekjem írtad ha minden igaz?! köszö,okosabb lettem ;) előrelátható program(ok) ról tudsz valamit?
okt.6. szombat
Szia Jani!

Megszeretném kérdezni hogy mikor is lesz ez a "bánzááj" Lelkes résztvevője lennék!

Válaszod előre is köszi
A pontos cím ahol a dzsámburíí lesz: Tatabánya-felsőgalla kinizsi utca végén található! Pontos neve: TISE pálya! (tise... vagy mise?!) nemtom
jó napot mindenkinek!
Biztos nagyon jó lesz, már alig várom!
Zsolti apó, nem tudsz tuti eljönni?
Kár lenne....
Én írtam neked! Nem kaptad meg?
Szeretnék Én is gyorsban hozzászólni a Jamboree megrendezésével kapcsolatosan!

Mind a tesztvezetések mind a saját motorral történő motorozás nagyon szigorú feltételek és odafigyelések mellett fog lezajlani!

Gondolok itt arra, hogy eszement állatkodás nincs és nem is lesz, a pályán az előre megadott nyomvonalon és irányban kell közlekedni!
Még több szabály is van de azokról a helyszinen lesz mindenki tájékoztatva!

Nyugodjon meg mindenki, ezek az intézkedések értetek és a jó hangulatért kell, hogy létrejöjjönek!

Szeretnénk ha megmutatnánk mindenkinek mit is takar a GasGas Család elnevezés!
Legyünk arra büszkék, hogy normális körülmények között igen is lehet normálisan motorozni és Mi tudunk is!

Sajnos aki nem alkalmazkodik az ellen muszály lesz szankciókat bevezetni, és garantálom, hogy nem fog az illetőnek tetszeni!

Itt ez most félre ne értsen senki nem rémiszgetés! Én biztos vagyok abban, hogy egy nagyon jó hangulatú, élménydús program lesz a GasGas Jamboree!
Ja az uccso az nem tájkép...
méééég....
Dobok pár képet a "tett" helyszínéről. Sajna a méreteket és a dőlésszögeket nem adja vissza egyetlen kép sem de azért egy kis kedvcsinálónak jó lesz...
Mi meg most kezdjük felújítani a tranzitot amivel mentünk volna......
Be nyomtak egy 26000huf-os számlát.
Miért?
tatabánya... :) részletes képet rakok majd fel talán...
http://www.terkepcentrum.hu/in...
Jó reggelt nekem kezd meg hiúsúlni a buli. . .
Hol lessz ez a party?
Helló tisztelt GasGas család, és szimpatizánsok.
Pár szó és gondolat a jövő heti GasGas Jambori-ról. A hely ahol leszünk kiválóan alkalmas ennek a partinak a lebonyolítására, illetve egy jó bulira, de van néhány kis apróság amit majd ugy is elmondok és ezeket kérném betartani! Mivel valszeg jó sokan leszünk (hál istennek) ezért oda kell figyelnünk egymásra, és nem lehet majd össze vissza motorozni, mert mentő a helyszínen NEM lesz, és reméljük nem is kell. CSak a kijelölt utakon illetve területeken lehet majd csapatni egy adott irányban, ne ijedjen meg senki ezek a leg élvezetesebb helyek+jó nagy is, valamint lesz olyan hely ahová csak gurulni szabad, és semmi motorbőgetés ilyen a parkolópálya és a salakos futópálya ami egyenesen TILOS!
A motortesztelés szabályaihoz nem tudok hozzászolni azt majd Jani barátunk közli veletek, de az is valamilyen keretek között lesz lebonyolítva mielőtt félreértés lenne belőle.
A bulira mindenki hozzon magával (ha akar) sütnivaló kolbit szalonnát, esetleg bográcsot+belevalót, mert külön büfé nem lesz tehát önellátjuk magunkat!
Valszeg azért néhány sör meg ilyesmi előkerül innen onnan...
A hely megközelítése nem bonyolult de kíván némi magyarázkodást, eben én tudok segíteni DE ne szombaton hívjatok reggel, mert akkor már lehet hogy nem hallom vagy akármi, addig is segítek! A számom 06-70/337-90-80
Mégvalami: szükségünk lenne egy kis támogatásra is, méghozzá a legfontosabb most hogy (egyenlőre) szallag hiányban szenvedünk! Kérek mindenkit aki teheti, hogy szponzorálja a bulit akár egy tekercs szallaggal is, lehet bármilyen, vízműves, rendőrséges, ktm-es, csíkos, vagy akármi, de ezt is mihamarabb kéne, ha van hívjatok és összefutunk! A pálya kijelölése már pénteken lesz.
Még jelentkezem addig párszor, most is megyek ki pályakarbantartogatásra!
Lehet dobok fel majd ma pár képet a pályáról!
morgen!
Dt 80? vagy inkábbRC 125?
Jaja!4
Kicsit folyékonyan beszélt.
Broáff. .