Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Majd eljön az Én időm is...semmit sem kell siettetni.

Lemondasz a Tibiről? Sutyi,Én ezt nem várom el tőled...nem akarom,hogy összetörjön a szíved.
1. Viszont te több embernek is potenciális anyajelölt vagy.
2. Tibi burzsuj, a helyedben hozzá mennék
3. Tibi is hiperaktív, majd rosszalkodnak együtt a gyerkőccel
Miért is?
Jó szerelést.
1. Még nincs apajelölt.
2. Nem tudnám miből felnevelni.
3. Barátnőmék kisfia hivatalosan is hiperaktív,úgyhogy gondolhatod mennyire leamortizál egy találkozó után.
Micsoda fasza csaj lehetsz te Most viszont szökök Szép napot mindenkinek
Kellene neked egy saját, akkor nem a más gyerekét nyúlnád le
Még nem tudom. Most majd segítek anyunak az ebédkészítésben,aztán du. Forma-1 időmérő,és mivel nem bírok megülni a seggemen,szerintem elmegyek egy kicsit sétálni. El akartam hozni hozzánk barátnőmék kisfiát,de a nagyszülők már lenyúlták.
Te mi jot csinálsz ma Viki?Hemperegsz?
Buzi-e vagy, vagy csak a faszt szereted?
Sose titkoltam
Sutyi biztos fasza csávo vagy meg szép is meg dolgoztál is meg minden de én már ha idáig a csajokat szerettem akkor mostmár maradnék náluk ha nem haragszol Buzi e vagy?
Sutyi,most lebuktál ....innentől már kár titkolni,hogy a Tibi a szíved csücske.
Jól van. Aztán csak ügyesen!
Kérdeztem...
Áh...nincs semmi, ja 4-kor értem haza, de azért kicsit túlzás ez a szépségem dolog....ja, hogy nem is nekem címezted!?
Ma nem megyünk de holnap remélem!Még a kipufogokönyököt megcsinálom mahamár leszedtem.Ma még van dolga mindenkinek
Miért nem kérdezted meg Dani!Lehet hogy nem volt nagy a baj csak 1szerüen az agyára mentél.
Nincsen semmi különös. Majd csak sikerül kialudnom magam.
Mész ma motorozni?
Szia szépségem mizu? . Látom megint nem volt nagy szundid!.
Lehet...de a mai napig nem tudom, mi volt a baj velem...gyanítom, "Ő" sem tudja...
Szeva Tiborc!
Szia Tibi!
szeva kutya.megriadtál?
Amugy sziasztok!
nem vagy egyedül