A változás ahoz képest ahogy vettem,annyi hogy az összes matricát leszedtem(igy szebb nekem) és a hátsó rendszámtartó is másik.A csiki begéből vettem,te voltál az első tulaj?valami baj vagy valami amit tudnom kéne a motorról?Még 1 kérdés:) a hátsó kerék cserélve lett vagy csak a gumi?Az első felnin van egy kis padkázás nyom,erről tuds znetán valamit?:D Miért adtad el?Énmár mentem vele kb 2000km-rt de semmi baja sincs csak kicsi a tankja:P Üdv:Gábor:)
Ez nem hiszem,hogy probléme.Most direkt emiatt mentem le a garázsba és kipróbáltam.Nekem 100%hogy nem gyengék a rugók és a lamella vastagság is jó mert akárhogy gyorsulok a motorral sose csúszott még meg a kuplungom.Viszont most beraktam 1esbe,behúztam a kuplungot és először nekem is nehezen indult meg,majd tologáltam ide oda és utána már könnyebben ment,de így is nehezebb volt tolni a motort mint amikor üresbe van!Üdv:)
kuplungproblémánál kérném a segítségeteket ! probléma oka 1esben behúzott kuplungnál (a motor nem jár) megtolom a motort és érzem hogy nehézkesen mozdul meg mintha a kuplung nem emelne ki rendesen ! amire eddig rájöttem : a kosaramon kevéske beverődést vettem észre ezt finoman ép hogy csak kisíkoltam, behúzom a kuplungot és a lamellák nem csúsznak teljesen szét csak egy hangyafasznyit,pedig nincs mibe akadjanak meg a lamellák ! próbáltam spannolni a rugón egy + alátét segítségével megmértem a lamellákat határértékhez képest megfelelő viszont a fém lamellák el vannak színeződve gondolom melegüka volt valamikor ! a motor az egy beválltós típus úgyhogy motorolaj van a váltóban is ! Kérlek segítsetek ! kössz
Bálint neked igazi varázserőd van Én lassan 1 orája köszöntöttem Vikit de leszarja a fejem Pedig tuttommal nem is bántottam Na mind1.Viszont most mennem kell majd leszek
csak egy kicsit zavar engem hogy a mondanivaloja az összes képnek az hogy mivagyunk az amerikai kibaszott kemény hadsereg, a világ ura, jol oda megyűnk a szegény országba,, és majd rendet rakunk ,meg hűű,, meg haaa,,,
valahogy egy kép sem szol az ottaniak gondolatairol ,szenvedéséröl, stb,
Visszatérnék...kéne egy 450moto...van valmi "alig" használtatok?
Nem is rossz ötlet...kellemeset a hasznossal.
beűlnék az olloid közé, ha nem magamnak vágnám,
Szóval akkor most állandóan motorozol?
csak egy kicsit zavar engem hogy a mondanivaloja az összes képnek az hogy mivagyunk az amerikai kibaszott kemény hadsereg, a világ ura, jol oda megyűnk a szegény országba,, és majd rendet rakunk ,meg hűű,, meg haaa,,,
valahogy egy kép sem szol az ottaniak gondolatairol ,szenvedéséröl, stb,