Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A változás ahoz képest ahogy vettem,annyi hogy az összes matricát leszedtem(igy szebb nekem) és a hátsó rendszámtartó is másik.A csiki begéből vettem,te voltál az első tulaj?valami baj vagy valami amit tudnom kéne a motorról?Még 1 kérdés:) a hátsó kerék cserélve lett vagy csak a gumi?Az első felnin van egy kis padkázás nyom,erről tuds znetán valamit?:D Miért adtad el?Énmár mentem vele kb 2000km-rt de semmi baja sincs csak kicsi a tankja:P Üdv:Gábor:)
Szevasz komám...Milyen a Bringa? Aszem az enyém volt...legalábbis a kipufogóból ítélve...de mi az a fekete idom rajta?
Ez nem hiszem,hogy probléme.Most direkt emiatt mentem le a garázsba és kipróbáltam.Nekem 100%hogy nem gyengék a rugók és a lamella vastagság is jó mert akárhogy gyorsulok a motorral sose csúszott még meg a kuplungom.Viszont most beraktam 1esbe,behúztam a kuplungot és először nekem is nehezen indult meg,majd tologáltam ide oda és utána már könnyebben ment,de így is nehezebb volt tolni a motort mint amikor üresbe van!Üdv:)
kuplungproblémánál kérném a segítségeteket ! probléma oka 1esben behúzott kuplungnál (a motor nem jár) megtolom a motort és érzem hogy nehézkesen mozdul meg mintha a kuplung nem emelne ki rendesen ! amire eddig rájöttem : a kosaramon kevéske beverődést vettem észre ezt finoman ép hogy csak kisíkoltam, behúzom a kuplungot és a lamellák nem csúsznak teljesen szét csak egy hangyafasznyit,pedig nincs mibe akadjanak meg a lamellák ! próbáltam spannolni a rugón egy + alátét segítségével megmértem a lamellákat határértékhez képest megfelelő viszont a fém lamellák el vannak színeződve gondolom melegüka volt valamikor ! a motor az egy beválltós típus úgyhogy motorolaj van a váltóban is ! Kérlek segítsetek ! kössz
jo napot mkinek
Dömebá....

Visszatérnék...kéne egy 450moto...van valmi "alig" használtatok?
Meg a főnökömre is a szívbajt hoznám.
Nem is rossz ötlet...kellemeset a hasznossal.
szeva Tibi, na mit varázsoljak még neked,?
Mizújs?
Mond meg neki hogy vegyen egy Mideát nem is drága de jól bírja kb egy 5.5kw na az lehűti a kedélyeket
kis fazonigazito fodrászcsaj,

beűlnék az olloid közé, ha nem magamnak vágnám,
Basszus,nem vettem észre,hogy írtál! Ne haragudj! Úgy látszik nagyon megártott Nekem ez a nagy meleg.
Szóval akkor most állandóan motorozol?
Köszi az ötletet ,de nem az enyém a klíma,a főnök meg már nem hajlandó rá költeni.
Bálint neked igazi varázserőd van Én lassan 1 orája köszöntöttem Vikit de leszarja a fejem Pedig tuttommal nem is bántottam Na mind1.Viszont most mennem kell majd leszek
csokhegyek a csodaszép nyakadra,
tültesd fel freonnal mert az nehezebben szivárog el a klímából és ha megy a szaki akkor ezüstel forrassza meg a csöveket akkor tuti marad
mint fotok ugy jok,

csak egy kicsit zavar engem hogy a mondanivaloja az összes képnek az hogy mivagyunk az amerikai kibaszott kemény hadsereg, a világ ura, jol oda megyűnk a szegény országba,, és majd rendet rakunk ,meg hűű,, meg haaa,,,

valahogy egy kép sem szol az ottaniak gondolatairol ,szenvedéséröl, stb,
Köszi,de ez magától is annyi vizet termel,hogy kész özönvíz van.
minek az... rakjatok bele vizet
Ma nem vagy álmos?
Az már megtörtént ...2 hete 2 év veszekedése után ....de a smucig gázzal már nem töltette fel a 6 éves klímát.
reggelt,
hat itt elso osztalyu minden szerencsere fonokodnek mond meg h pucoltassa ki a klimat...