Még az előző munkahelyemen kellett a Forma1-re mennünk, kint álltunk reggeltől estig a napon és a napszemcsi helye ráégett a fejemre, azt' kolléganőm röhögött rajtam hogy úgy nézek ki mint egy panda inverzben
Az a gáz,hogy Én is elfáradtam,de valahogy mégsem ment az alvás. Néha vannak ilyen időszakaim...akármit csinálhatok,nem tudok aludni. Remélem hamarosan újra helyrerázódok,mert most egy kicsit zizzent vagyok a fáradtság miatt.
Én erdősáv mellett lakom...már a 2. éjjel hallgattam,hogy hogyan reccsennek a fák az erdőben. Tegnap reggel a parkolóban embervastagságú faágak hevertek mindenfelé, és a munkahelyemnél is kicsavarta az egyik tuját a szél.
nekem nicns problémám az alvással mióta járok dolgozi mondjuk azelőtt se votl de 10óra napon talicskázás hegyre föl az kiszívja az energiát főleg az utóbbi pár napban
Ha a szél miatt nem tudtál aludni akkor nem is voltál igazán fáradt...nálunk is volt nagy vihar, félálomban behajtottam a tetőablakot (pont az ágyam fölött van és csöpögött a hátamra az eső ) aztán aludtam tovább mint a bunda...igaz nekem tegnap sikerült 14 órát melóznom (aminek a nagyját végigálltam)...és 5-5,5 óra alvás után kellett ma reggel felkeljek...
Amúgy ha a meleg miatt nem tudsz aludni, hozzám jöhetsz nyugodtan, névnapomra kaptam a szülőktől ilyen levegőhűsítő motyót (nem klíma, de pár fokkal azért hűvösebbet tud csinálni)
Az elmúlt 2 éjjel is nagy szélvihar volt,és akkora zajjal járt,hogy nem tudtam tőle aludni...meg most már a nagy meleg is kikészített...szinte semmit sem aludtam.
Amúgy ha a meleg miatt nem tudsz aludni, hozzám jöhetsz nyugodtan, névnapomra kaptam a szülőktől ilyen levegőhűsítő motyót (nem klíma, de pár fokkal azért hűvösebbet tud csinálni)
És ez már a 2. éjszaka volt,úgyhogy most nagyon szét vagyok csúszva.
Nem aludtad ki magad drágaság?
Az az éjszaka közepe!