Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Zizzent vagy Te anélkül is...de pont ez az egyik ami annyira tetszik benned
Nem is csodálom,hogy jól alszol.
Még az előző munkahelyemen kellett a Forma1-re mennünk, kint álltunk reggeltől estig a napon és a napszemcsi helye ráégett a fejemre, azt' kolléganőm röhögött rajtam hogy úgy nézek ki mint egy panda inverzben
Az a gáz,hogy Én is elfáradtam,de valahogy mégsem ment az alvás. Néha vannak ilyen időszakaim...akármit csinálhatok,nem tudok aludni. Remélem hamarosan újra helyrerázódok,mert most egy kicsit zizzent vagyok a fáradtság miatt.
Én erdősáv mellett lakom...már a 2. éjjel hallgattam,hogy hogyan reccsennek a fák az erdőben. Tegnap reggel a parkolóban embervastagságú faágak hevertek mindenfelé, és a munkahelyemnél is kicsavarta az egyik tuját a szél.
meg fekete mint vmi nigger
De legalább kemény leszel mint a 3hetes kutyakaki
dobri morgen
nekem nicns problémám az alvással mióta járok dolgozi mondjuk azelőtt se votl de 10óra napon talicskázás hegyre föl az kiszívja az energiát főleg az utóbbi pár napban
Ha a szél miatt nem tudtál aludni akkor nem is voltál igazán fáradt...nálunk is volt nagy vihar, félálomban behajtottam a tetőablakot (pont az ágyam fölött van és csöpögött a hátamra az eső ) aztán aludtam tovább mint a bunda...igaz nekem tegnap sikerült 14 órát melóznom (aminek a nagyját végigálltam)...és 5-5,5 óra alvás után kellett ma reggel felkeljek...

Amúgy ha a meleg miatt nem tudsz aludni, hozzám jöhetsz nyugodtan, névnapomra kaptam a szülőktől ilyen levegőhűsítő motyót (nem klíma, de pár fokkal azért hűvösebbet tud csinálni)
M6-oson olyan vihar volt, hogy csak lestem, kellett ám markolni a kormányt, hogy ne vezesse meg az autót a szél...
Az elmúlt 2 éjjel is nagy szélvihar volt,és akkora zajjal járt,hogy nem tudtam tőle aludni...meg most már a nagy meleg is kikészített...szinte semmit sem aludtam.
Hogyhogy
Nem igazán.
És ez már a 2. éjszaka volt,úgyhogy most nagyon szét vagyok csúszva.

Nem aludtad ki magad drágaság?
Jó reggelt.
morgenny! indulok összeolajozom magam fekete diesel babaolajjal.......
MorGGen...
4 óra, mint reggel?
Az az éjszaka közepe!
Re GG elt!
Szewasztok!
Szewa Zoozee!
szewa jani!