De Tibi, így ott is belenyúlsz a rezóba,ahol semmi baja....minek komplikálni?
Had pofázzak bele, mint ex-karosszérialakatos:
Ha horpadás van,akkor CO-val ráheggesztesz egy alátétet a horpadás közepébe, beleakasztasz egy kampós végű rudat,amin van egy csúszósúly....a rúd másik vége meg le van zárva hogy a súly nekiütközzön,,ezáltal egyszerűen kirángatod a horpadást...így nem kell a túloldalt szétfúrnod a rezót, sőt, le sem kell venned a motorról
Ha nem elképzelhető a dolog, lessetek meg egy kasznist!
Én erre már csak azt mondom hogy vegyél 1 komplett ujj kuplungot és cseréld ki!Biztos jobb lessz!Azt nem értem miért nem motorozol tologatás helyett de én ezzel lezártam ezt a témát az tuti!
Szai!
Valószínűleg igen, de én sem tudtam pontosan soha...
Egyébként engem elkapott a rendőr autó papírok (nem is volt) és jogsi nélkül (otthon maradt)...60 euro büntit kaptam...
mizu puncik?
Had pofázzak bele, mint ex-karosszérialakatos:
Ha horpadás van,akkor CO-val ráheggesztesz egy alátétet a horpadás közepébe, beleakasztasz egy kampós végű rudat,amin van egy csúszósúly....a rúd másik vége meg le van zárva hogy a súly nekiütközzön,,ezáltal egyszerűen kirángatod a horpadást...így nem kell a túloldalt szétfúrnod a rezót, sőt, le sem kell venned a motorról
Ha nem elképzelhető a dolog, lessetek meg egy kasznist!
Valószínűleg igen, de én sem tudtam pontosan soha...
Egyébként engem elkapott a rendőr autó papírok (nem is volt) és jogsi nélkül (otthon maradt)...60 euro büntit kaptam...