Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na megint 1 okos a neve Andriska!Ez nem vas és nem rezo hanem savállo vékonyfalu és 4t ktm első könyök!Na haggyatok majd megcsinálom higgyétek el!
döme van nektek váltótengely szimeringetek? mert ma kioperáltma kb 1,5óra alatt 1-3mm es darabokban sikerült kiszednem
amúgy könyököt szerel a tibor

mizu puncik?
amit 1980 ban már csináltunk....geci titkosak
jóestét!
Kiadod a belső titkos karosszériás fogásokat?
De Tibi, így ott is belenyúlsz a rezóba,ahol semmi baja....minek komplikálni?
Had pofázzak bele, mint ex-karosszérialakatos:
Ha horpadás van,akkor CO-val ráheggesztesz egy alátétet a horpadás közepébe, beleakasztasz egy kampós végű rudat,amin van egy csúszósúly....a rúd másik vége meg le van zárva hogy a súly nekiütközzön,,ezáltal egyszerűen kirángatod a horpadást...így nem kell a túloldalt szétfúrnod a rezót, sőt, le sem kell venned a motorról

Ha nem elképzelhető a dolog, lessetek meg egy kasznist!
na ég veletek! meleg volt a vég beletek jóét!
Én erre már csak azt mondom hogy vegyél 1 komplett ujj kuplungot és cseréld ki!Biztos jobb lessz!Azt nem értem miért nem motorozol tologatás helyett de én ezzel lezártam ezt a témát az tuti!
Haggyad már Maki
ja,nemtudtam hogy nem vasról van szó
ezt tényleg nem tudtam tanítson méggggg mester
akkor még is csak van benn valami
Igen a vasnál jo ez!
visszatérve az én 426-os om is faszán gurult sebességbe,...
Én nem .
Szai!
Valószínűleg igen, de én sem tudtam pontosan soha...
Egyébként engem elkapott a rendőr autó papírok (nem is volt) és jogsi nélkül (otthon maradt)...60 euro büntit kaptam...
hali,nálunk úgy csinálják hogy ledugozzák megnyomják levegővel és melegítik a horpadást,vagy hegesztőpálcát oda hefteli melagíti és közbe huzza
mizu elűztétek a barátnémet?
Az titán volt kisfiam viszont a ktmé sima savállo!Te kis butus
Na akkor az a baj mert ott 2 okos ember van a Géza és a Zsolti a többi az pultos!
könyörgök Tibi ne tedd! ez nem fog kiugrani ha ütöd,meg a hegesztés hát? nem te akartad már hegesztetni a könyököt és nem sikerült
Nem a Géza mondta hanem a Gábor aki ott melózik !
Csak az volt vele a baja hogy sebességbe nehezebb tolni mint üresbe nade melyiket nem Amugy is én sebességet csak ordito motornál rakosgatok!
erre a fém lamella púposodásra én is gondoltam eléggé belilultak a melegtől viszont a tükörlapra tökéletesen felfekszik !