Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezek nem lehetnek Maki mert a kuplung jol müködik neki ha jár a motor!
Az érdekes hogy a Géza ilyet mondott vmit biztos féreértett mert ő azért nem hülye ember az biztos! A lényeg hogy ezeket a motorokat nem olyan sebességbe toligálni mintha üresbe lenne mert az olajtol nem válnak szét teljesen a lamellák!Teccik érteni?
de az is lehet hogy az a kulcs amibe a bovdent akasztod,(lent a blokkon)be van nyalódva és csak egy darabig emel ki aztán meg vissza enged.vagy beverődéstől már nem tud felemelkedni a lamella.vagy a tulmelegedéstől el van deformálódva a fém tárcsa a lamellák között és kalimpálva forog,ettől is betapad-hat na tovább is van mondjam méééég?
sértődés egy szál se ! az alátétes tippet a Yamaha fehértől kaptam, kár nem keletkezett a kopó lamellák bőven határértéken bellül vannak !
Esetleg egy Husqvarna 610?
Fekete és szép.
www.gasgas.hu
dealerek, Pig bike Dunakeszi, Zsolti.
Ha még nem adta el, nincs messze Tőled, ugorj ki hozzá.
Ahogy a lenes mondta!Furok kis lukat a horpadással szembe és kikalapálom kis dornival szépen aztán korral visszahegesztem a likat
Nem kell megsértődni Csak miért nem azelőtt kérdezel mielőtt alátétezel meg ilyenek és csak kárt csinálsz!
ajaj oks ezentúl csak teli gázon közlekedek a motort egy centit se tolom rekeszben és köszönöm a válaszokat, segítséget
Maki, látom szőrérzékeny vagy
Tibi,mi a terved a csővel?hogy akarod kinyomni?
Te nekem meg az a fura hogy mi a fasznak akarod állandoan sebességbe tologatni a motort?Nem tudom minek kérsz segitséget meg véleményt ha utánna nem hiszel A kuplungod tutira jo max cserélj olajat és belevalot!
ez a pali az? ennek húzgátam a szőrét a mellén
Kipufogomat gyogyitom meg aztán utánna kész a moci!Tegnap a fékemhez is megjött a cucc azt megcsináltam
valamikor 8-10 között megyek,utána mehetsz.a táblát vágd fel csíkokra és tekerd szorosan a perforált csőre,meglátod ez sokáig tuti..
Ő az!
Bemerészkedtem ide a nagymenők közé. Mit csináltok holnap?
hányszor mondtam neked hogy a víz csak a húgy hólyagot nyomja szét,,,,
nekem fura hogy nehézkes az adott helyzetben mivel haverom 426 át ugyan ebben a helyzetben két újjal eltolom ! az enyémhez neki kell feszülni
Szia Dezsi bácsi holnap biztos nem!Ha lessz is tal vasárnap!Mizu amugy?
ki ez a dezsi?valami makutyi mííííí? tegyen fel magárol mán képet.
Nem. Szeva Andris!
Egy gyors kérdés:
A full clean driving licence alatt mi a vért értenek az álláskiírásoknál?
Soha nem büntettek meg? vagy mi?
óóóóh köszi miylen jó h még gyerek vagyok és mikor mész dorogra kb? mert akkor úgy megyek dorogra h utánad érkezzem
Na viszont ami biztos és megosztom veletek!Kiprobáltam a kipufogo horpadást jéggel gyogyitani!FELEJTSÉTEK EL SEMMIT NEM ÉR!
gyerekeknek ingyen van tehát neked is
Szia Tibi, lesz holnap motorozás?