hát akkor kell nézni valami külsőt is ....ha sürgős...
én megmondom a frankót jövő héten tudnám leadni rendelésbe....nem olcsó és csak az azt követő héten számíthacc rá....mert most adtunk le rendeléseket és ehhez már nem tudunk írni....
még annyit Tibi, hogyhaha ráheggesztesz egy anyát, aztán megmelegíted a csövet lánggal, kb 3 perc alatt megvagy...de igazad van, fúrkálni, meg ütögetni biztos jobb....
Lehet hogy én fasz vagyok, de a többi pár ezer kasznis, nem hinném..
Egyébként fémet hidegen nem alakítunk....ennyi
Most már befogom, mert hülye vagyok ugyebár, nem értek én az ilyenhez....
hát a bowdenkülső megvan nem ? lehet kapni a boltban olyan bowdenszálat aminek az egyik végén van gyári vég...olyat veszel és befűzöd a másik végére forrasztassz egy véget méretre és kész...300 forint és majdnem örökös mint a szegénység....
mindenképp simán ki lehet szedni a gödröt belőle...több módszerrel is sőt akármelyikkel csak még a kinézet is fontos ezesetben ami miatt muszály finoman csinálni.....
andriskám hát hétfőig már biztosan nem tudok ...de miért nem csinálsz egyet az is 20 perc...
Jaa és szerintetek a 0.7 mm vékony szar az mikor odahegesztenék hozzá vmit és rángatnám a sumákkal kifelé mint állat az ki sem szakitaná az anyagot mi?Ez nem ikarusz bazdki meg nem volán!
Haggyuk Andriska kérlek könyörgök váltsunk témát!Majd ha hazajössz adok a kezedbe 1 darabot behorpasztom elmegyünk a kasznis haveromhoz aki mondhatni profi és ott megmutatod!Amugy ez erősebb mint az ikarusz sarka!
Baszod Tibi, ha én kirángattam egy IKarus sarkát vele, nehogy már Te ne tudd megtenni ezt egy pöcsvastagságú vasdarabbal!
És? Savállót nem lehet heggeszteni?
én megmondom a frankót jövő héten tudnám leadni rendelésbe....nem olcsó és csak az azt követő héten számíthacc rá....mert most adtunk le rendeléseket és ehhez már nem tudunk írni....