Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó munkát és kitartás!
Jajjj,de sajnállak. Nálunk 30 fok van.
én meg olykor kint állok a napon.... na megyek is
ha bejonnek az 1 muszakosok lesz vagy 25
Jo reggelt!Szia Viki drága . . Mizu jol vagy?Volt fasza vihar éjjel itt is Ami viszont fontos legalábbis nekem hogy megjött a cucc a mocimhoz és tegnap össze is raktam
Szió!
23 fok?! Irigykedek.
én már 7 óta itt ülök a melóhelyen 23 fok szánsájn
Nálunk is rohadt meleg van ...már nagyon nem bírom ezt a nagy hőséget ....meleg van otthon,meleg van a munkahelyen,szóval mindenhol.
Én még kevesebbért dolgozom mint Te.
nálunk kurva meleg van...és fél9től fél7ig..mindezt potom 5 pénzért és most csak a holnap a szabadnapom...aztán megint dolgozom 4 napot egybe
Jó reggelt. Nekem is meló.
Jó reggelt.
Csak Nálunk volt fakicsavarós szélvihar tegnap éjjel vagy másokat is elért?
jó reggelt,megint a meló....
http://www.youtube.com/watch?v..." target="_blank">na itt a nagy halál
micsoda vízszintes menet......lassan már a fákat is kiveszik ....aztán meg a reptéren lesznek a versenyek...tiszta szart fognak csinálni az enduróból is...mint tavalyelőtt dorogon .....gyerekkel ölembe robogóval végigmentem a pályán....persze versenynap ...tomboltak a nézők jobban örültek nekem mint grilléknek
már nagyon várom ......de tegnap este egy 40 perces előzetest már mobilon lenyomott imi mindegy az a lényeg , hogy megvan kutyi
nem nagyon járok dorog felé....ha pestre járok dobogókőnek megyek mindíg....arrafelé a paláig fürödni megyek aztán onnan nem estek útba... ha nem zavarok valamikor benézek ...
miért nem tudod ki az apja ?

jól elaludtam az este most szedtem ki a laptopot az ágyból már nagyon nyomott

amúgy jó reggelt
jó reggelt..... utálok szilvát szedni.....
reggel meló jó éjt
Köszi, minden okés! És veled? Ritkán jársz felénk!
Na és szerinted a kiskölök kire hasonlít?
Na én asszem megyek a nyanya után alunni...
na akkor oké minden....aranyos a kicsi ....örülök neki hogy elvagytok