Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szép jó napot motor egerek
Jó napot kívánok.
oké, beszélgessetek ott még egy fél órát és azután azonnal indulhatunk
jöttök? hát mondjuk hogy ne jönnél
szewa dezsi ...10 báger rajt....ott ..jöjjél oda mindenképp...aztán kitalálunk valami lájtosat
Jó reggelt, lesz valami?
zsírosdeszka a felfogatás sztem ugyanaz. igaz nekem egyszer beletört az anya na melózom...csőcső
2200 a gyári....ktm -hez nem drága az alkatrész
amúgy meg ha jó nekedadom....

jó reggelt bélák!
ha megnéznéd és nincs rá szükséged azt megköszönném,és akkor hozzád vágnám azt a 3-4 ezret amennyibe kerül
Csak azt hogy súlyos, műtik de stabil.
Megmarad
Amúgy este mondtak valamit az állapotáról a híradókban?
jaja
üdw!
Szegény Massa... remélhetőleg hamar felépül
Valamelyik SZAGkommentátor azt is feltételezte, hogy a pálya fölötti villamos vezetékből fújhatott ki a szél egy rugót.
Mióta van mozgó alkatrész villanyvezetékben bazze....
A kerámia szigetelővel keverhette....

agyvírzís
Földijének(Bari) a hátsó futóművéből zizzent ki...

Kérdezték Baromgarten Zsoltit, hogy szerinte mi történt. Aszt mondja: Én még csak az onboard felvételt láttam(mint mindenki), és szerintem éppen valamit állítgatott a kormányon, azért baszta el a kanyart...
Taigetosz pozitív
meg ez a sapka szerintem tényleg jó mert ha nem lenne az akkor rögtön nem hordanák mert felesleges súly lenne egyből....
Ja ez igaz.Na megyek,szundítok azér 1et.Hali
tényleg nagyon profi sapkájuk van nekik.....
anélkül ez a rugó átvillant volna az agyán mint a kés a vajon....aztán nem kéne műteni meg ilyesmi...........
Ok,én sem vitázok,legyen igazad,és élje túl!
Mind1 nem vitázok ez a sisak pont az életét mentette meg mivel más sisak 260 nál olyan lett volna mintha ott sincs!
jó az is igaz tényleg hogy egy normál sisakban,azon nyomban meghalt volna.így szegény lassan fog elmúlni,vagy megnyomorodni