Hát ez a sisak megvédte és semmi baja nem lessz!Vmi csont tört le a szeme fölűl a koponyábol!Nem lessz baja:Amugy meg a sisak plexit ami nem is plexit az nem tudom milyen kaliberig golyoállo minőségű!Ugyhogy nem mind1 milyen sisakba volt elárulom!
És most is bajba van,mer így is életveszélybe van.Aztán ha meghal,vagy gyogyós lesz,akkor nem tudom mit fog csinálni a felesége,aki most várja a gyereket tőle :S
hiába a 100 milliós sisak,ha egy közel 1 kilós rugó elszabadul 1 olyan kocsiról aminek a motorja nem tudom hány ezret forog... ott nincs az a sisak ami megvéd.
:D hát ok,akkor megnézzük majd azt a pót légszűrőt,aztán ha jó akkor inkább a tibitől elhozom,mert neki van "friss"légszűrőolaja is.Ha meg nem jó a tartalék akkor megyek mert akkor 2-kell,és tibinek 1 van
hát amennyire csak lehet.....full koszos ...de az miért érdekes ? ki kell mosni és kész...nem mindegy mit mosol ki?
amúgy a báger rajt 10 kor miért érdekes? vagy inkább nem bírsz fölkelni? mert akkor ne a légszűrőre fogd , hogy nem motorozol....van hogy reggel hatkor takarítom van hogy éjfélkor.....most is átjöhetsz egyért....
az éjszaka nem azért van , hogy aludjunk hanem azért hogy sötét legyen !
Kössz tibi,de nem tudom hogy vissza kapnád-e egyben szerintem a légszűrő takony elöregedett,és az tette tönkre.Mert most mind a 2 motor légszűrőjét azzal kentük be,és az 525-ösé is tönkrement,úgy hogy előtte nem volt baja
Tönkrement.Amikor elkezdtem takarítani akkor vettem észre hogy ahol a szivacs darabok össze vannak illesztve ott szétjött,meg pár helyen kiszakadoztak darabkák belőle.De az 525-ös légszűrője sincs valami jó állapotban úgyhogy lehet hogy nem csak én maradok ki.1 tarcsi légszűrőnk van de az nem tom milyen állapotban.És ha jó,akkor tuti nem az 520-asba kerül be
ledobták a kevlár sisakot meg a kötöttsapkát a századik emeletről..és a kötöttsapka nyert mert egy karcolás se lett rajta