Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Húúú,de beégett szegénykém.
kis kék tablettam az van ráirva pfizer,,

ismered,,?
képzeld el egy akkora hátso kerékkel mint egy iroasztal, ugy leűltetve hogy a pali majdnem a földön űlt, olyan hosszu előre nyulo első telokkal hogy elöbb kanyarodik az eleje öt percel mint a hátulja, és le kell fordulni egy elég meredek aszfaltos utcába,,,

csávo nem kicsit volt bajban, sportszelet erősen benn figyelt a bőrnaciban,, lehet élete legdurvább élményét élte át,
De tudod Te is öregszel,és Te már nem vagy képes mindenre amire régen igen.
Huuuuu tizen éves voltam és 1ik haverom azt mondja a tömött buszvégállomáson ÁLLJ!Ezt figyeljétek milyet fingok erre felemelte az 1ik lábát mint a kutyák a fánál és nyomott 1 nagyot!A következő pillanatba fojt a fos a bokáján! Most is dől a könny a szememből ugy röhögök rajta
Erről ismerhető meg a biboldó endurós
persze hogy hiányoznak, nem kicsit, NAGYON,
És az egy kicsit sem fog fájni,igaz?
Miért?Addig visszahuzod és tűzőgéppel összefogatod!
Azon gondolkodom, úgy a zendurózás is érdekes lehet
A körbemetélésről jut eszembe!LALINKNAK volt 1 csaja aki rábeszélte erre aztán ez a hülye el is ment lebeszélte a dokival a műtétet meg mindent aztán mikor megtudtam mire készűl mondtam neki hogy előtte járkáljon ugy 1 napot hogy huzza hátra a bűrkét tekerjen rá szigetelő szallagot hogy ne mennyen vissza!A műtét elmaradt és ma már hálás .
Ja, az príma, mikor nem talál rá az ívre és folyamatosan dülöngél a kanyarban
Ez kész.
Hiányoznak a gruppen partik,mi?
szeva Tibi , jöhettek ide is strandolni,

esetleg bulit is csaphatunk,

az erdőben,
.
nem adom a kis bőrdarabomat,

azon röhögtem a multkor is amikor a hd feszt volt, hogy jöttek haverjai olyan átépitett szarokkal kétszer olyan vastag hátso kereke volt mint a vitonak, pedig azon is nagy kerék van, ember nem tudott befordulni ,és lemenni az utcába,

ott topogott a hűlye motorjával, én meg álltam mögötte két méterre a kocsival és beszartam a röhögéstöl, vártam mikor borul meg és akkor nagy röhögve felsegitettem volna a dagadt testét, és leemeltem volna a motort rola,
Szia Bálint
Nagy bátorság, kis élmény
van neki egy kurva szép chevy bel air, kb 1950-es csodaszép autoja a garázsban , amit egész évben itt tart,
a kerti jakuzzit is jo ha egy évben egyszer beinditják, pedig régebben mekkora meztelenes partik voltak ott jajajjjajjj volt ám sikogatás,
Körülmetélve teccik lenni ezexerint
Viszont.
Most itt is próbálkozik a napocska,de azért a felhők rendesen jönnek-mennek.