Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem mert pont erdélyben voltunk nagy endurózást erőltetve magunkra ott.....az is nagyon jó volt ...van fent pár vidi róla
hirtelen azt se tudtam hol vagyok
tesóval gyorsan felállítottuk a sátrat,bedobáltunk minden cuccot
a tábor kicsit megsínylette...tető félig leszakadt..fáklyák kidőltek maradék cucc 30 méteres körzetben szétszóródott
van ilyen itatózsák abból tudsz menet közben kortyolgatni ha kiszáradtál.....
Biztos féltek hogy piásan túl bátor lennél
voltatok kint az erzberg halálfutamon?
Még azt se engedték, hogy igyak...
ja...
elvileg tüdőembólia..de nem tudom pontosan
amúgy velem semmi extra...nagyjából elvagyok...endúrózunk meg az élet nagy problémáit próbáljuk megoldani ami nap mint nap adódik....
rémálom
Most vonult el a második, kisebb hullám, az csak eső volt, az elsőnél még Dunakeszin voltam, ott leesett egy repülőgép egy nézőre, az M0-áson jöttünk 50-nel, max. ablaktörlés mellett...szóval volt vihar.

A villanyszerelőnk meg a padláson pár napja félrehúzott 2 cserepet, hogy lásson, és úgy is hagyta, most kicsit gáz a födém a nappali felett.
szerdai is szar volt...
hajnali 4 körül arra kelek a függőágyban,hogy 200 al fúj a szél,kezd esni az eső...borzasztó volt
király vagy bélám.......odaírtam a vidihez hogy nem gyógyulsz egyre jobb dolgokat csinálsz

tényleg neked nagy spanod volt pozsonyi aki meghalt ...végül mi volt a baj szegénnyel a szíve ?
jo estét hőlgyek,urak
hahóóó Zsu öreganyám vajon erre téved ma?
Képek lesznek
Már nem arról hogy mennyire kivagy hanem a túráról...
Jéééé...maga még él?

Dörgés,villámlás,szélvihar,eső...nem volt akkora nagy szám mint amit beígértek. Szerdán éjjel sokkal durvább vihar volt itt.
És felétek?

Dörgés,villámlás,szélvihar,eső...nem volt akkora nagy szám mint amit beígértek. Szerdán éjjel sokkal durvább vihar volt itt.
És felétek?
hali
megvagyok köszi
persze,megy a motorozás is...holnap megyünk kiskunlacházára
Nálad mi a páááálya?
már repkedni is szoktunk mostanság http://www.sportmotor.hu/motor...
Vazze, kivagyok, mint az állat, nem szoktam ennyire elfáradni

Milyen vihar volt Pápán?
szia dév ? mi a pálya veled ezer éve nem voltál errefele
jól vagy? motorolsz ?
na mi legyen ?