Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"Objects in the mirror are closer than they appear"

Asszem valami hasonlót olvastam egy Ponti tükrében....

Ebben teljesen benne van ámerika idiotizmusa....
Ja...hát tényleg eléggé más világ lehet...
Szuper

CSak embert nem ismerek errefelé, akinek ilyen van
CSak az ámerikai gondolkodásmód áll tőlem kissé messze. Kivétel a magántulajdon védelme, és mostmár a kétüteműek iránti vonzódás is
Sutyi!
Mail!
A GG 2t is Euro3 motorral jön. . .
Európai homologizációval.
Mi bajod a Coca-colával?

Az mondjuk tény hogy azon kívül nem sok olyan dolgot tudok felsorolni ami amerikai és tényleg über lenne...
Na, valami, amiben igazuk van... nem csak a xar kokakóla meg egyebek
Mostanában elég sokat olvasgatok amcsi fórumokat (TT, KTMtalk) is, hát ott iszonyat mennyiségű 2T van még...pl. Európában már évek óta nem nagyon árulnak a japcsik 2T krosszt se, amcsiban még mindig kaphatóak...
Ezt nem tudom... itten mifelénk már csak ketten maradtunk egyik cimbivel, a többiek mind négyesek
Ne banániából induljál ki! Ny-Európában és az USA-ban (ami az igazán nagy piac) még mindig nagyon sok 2üteműt adnak el!
ehh de mán nem süt a nap.
különben is át suhantál azon hogy MOTOROZTAM a MOTOROMMAL.
Itt Egy elég részletes leírás a sztoriról (angolul).
fényképezik is a nindzsák rendesen a kátéjemet itt a ház előtt vazze .....
már kétszer láttam simán suzukisok japcsik egyszer meg egy japó turistacsoport fotózott körbe...aztán ki tudja mi volt amikor nem láttam.........
Lehet technikailag okés lenne... de már alig maradt kétütem rajongó
Tudod, mit csinálhatnak a vitatott életvitelű édes anyjukkal
Ugyanmár...ha a hozzájuk képest porbafingó kis európai cégek meg tudják csinálni, akkor nekik mégis miből tartana?
szép lehetett bukarestbe.....
hát nem csinálnak azok csak 4t-t.......bár kíváncsi lennék rá mit hoznak ki ha csak 2 ütem van....
A kégliben nekem is pont annyi... a retkes légkondimból úgy tűnik, elillant a gáz tavaly óta... és most esélyem sincs ráérő klímaszerelőt találni
Sztem nem fog, mert az emissziós normákat nehéz vele megfutni.... meg már szinte mindenki a négyütembe van belebuzulva
Csinálhatna már valamelyik húzottszemű cég is egy normális 2T endurot...
Itt "csak" 27....pedig megy a légkondi is...