Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Vikike te meg miért nem vagy még befészkelődve a takarod alá? Itt nálunk 7 ágra süt a nap még eddig de állitolag majd felőletek jön meg a baj! Nézem a hupikék törpöket jo mese nem tudok kinőni belőlle
Maj meglátni max motoros csónak lessz a motorbol
Szió!
Én nem mondok semmi,mert nem akarom,hogy miattam ne indulj el,aztán esetleg mégis jó idő legyen ...de az biztos,hogy Nálunk bejön az az időjárás amit a meteorológusok mondtak.
Szép jo reggelt!
Akkor lehet hogy nem is kellene elindulni Zamárdiba
Szió! Mindjárt esni fog.
Jóreggelt felétek milyen az idő?
Jön a vihar!
Már beborult az ég,hatalmas szél fúj,de ennek ellenére még mindig 26 fok van.
Ez nem semmi!
nem feltétlenül a villa,de azt csak ha szét van szedve lehet megállapitani!Skiro lenne egy kérésem hozzád,ha van lehetzőséged bletöltenéd nekem a Szökés 3,4 évadot magyar szinkronnal?
ird meg légszives ha megcsinálod.köszönöm.
Video...és a sztori hozzá...

"He was paralyzed from the waist down, busted his ass through therapy and got some electricity back in his quads and glutes. Cannot walk or ride without braces.. but watching him ride it's like nothing is wrong - almost. Watching him walk it's apparent he's been injured - and badly. Without the braces - no motor control of his calves or tibs, so therefore no foot control - he can't walk at all. He relies soley on the braces and with a learned technique can shuffle / walk. The coolest part about it is he looks more at home on a bike yet still can barely shift and def doesn't use back brake at all. Watching his helmet cams you see/hear him streeeetching gears out for lack of shifting capability"

~Deréktól lefelé le volt bénulva, szarrá dolgozta magát a terápia alatt így végül némi mozgást sikerült vigyen a fenekébe és a combjába. A térdgépek nélkül képtelen járni vagy motorozni...de ha csak azt látod ahogy motorozik, mintha - majdnem - minden rendben volna. Ha azt látod ahogy gyalogol, egyértelmű hogy megsérült - és nagyon csúnyán. A térdgép nélkül semmilyen kontrollja nincsen a motor fölött az alsó lábszáraival - egyáltalán nem is tud járni. Kizárólag a térdgépekben bízik és egy tanult technikával tud járni/csoszogni. A legkomolyabb az egészben hogy úgy tűnik a motoron sokkal jobban otthon van annak ellenére hogy alig tud váltani, a hátsó féket pedig egyáltalán nem képes használni. A sisakkamerás videoin lehet látni/hallani hogy mennyire elhúzza a sebességeket amiatt hogy nem tud váltani~

Több video

Hajnaltot...

ronis, megtaláltam hogy milyen kamerával csinálta a csóka a múltkori videot:
GoPro wide
Már meg is jöttem, időben kaptam újságot és a targoncázás is egész jól megy már
Ugyanez motorral...
Ez gondolom megvan...
Olyan 120-as átlag... terepen nem biztos, h eccerű
Hát...ez egy jó kérdés...
Az.... undorító. Minek kellett az ügyvédet feltalálni?
És...... arany.... ha van még ilyen, endurocrossból átvett, undorító szokás
Az ügyvédek országa...