Az biztos,hogy Én a gyerekemnek nem fogom megengedni,hogy ezeket gyilkolós, lövöldözős, bugyuta meséket nézze ...szerintem Én is azt fogom csinálni mint barátnőmék. Ők megszereztek egy csomó mesét dvd-n és azt teszik be,ha a gyerek mesét akar nézni. Úgyhogy a gyerek azt sem tudja,hogy mi az a Dragon Ball....stb.
Az is nagyon jo! . Mondjuk van még 1 pár a multbol amit szivesen néznék és szerintem a mai gyerekek is jobban járnának vele mint ezekkel a mai szarokkal!Kengyelfuto gyalogkakukk,gumimacik,dagowert bácsit is nézném,spongya bob nem olyan rossz lehet visitani rajta,stb
Aludnék Én,de fél 7-kor megjöttek a szomszédba a kőművesek,és nekiálltak vésni. Az a ciki,hogy az Én szobámmal szomszédos lakásban...és most éppen a fejem mögött zúg a szaros vésőgép ...és ez lesz még 1 hónapig ...de ha vasárnap reggel is ilyen korán jönnek,akkor átmegyek és szétverem a fejüket ...kicsit sok,hogy reggel fél 7-től este fél 8-ig ezt kell hallgatnom már 1 hete,és még aug. 14-ig ezt is kell.
Azóval ma kicsit agresszív hangulatom van.
Hupikéket nézel?!...Nekem megvan az összes része videó kazettán! De az abszolút kedvenc a Tom & Jerry ! (Abból is megvan az összes rész. )
Minden nap ez van. 3-kor feküdtem le az éjszaka, minimum fél órát szenvedtem mire elaludtam, most meg kukorékolok. Egyébként Cegléd környékén jár a Laci, 1 óra és ide is ér, szóval jobb is, hogy most keltem.
Eszméletlenül átveri a cigány lány.
Azóval ma kicsit agresszív hangulatom van.
Hupikéket nézel?!...Nekem megvan az összes része videó kazettán! De az abszolút kedvenc a Tom & Jerry ! (Abból is megvan az összes rész. )