Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja. Kéne egy kis eső, meg 30 alatti hőmérséklet. Igaz, ennek csak az ilyen varacskos offródos tud örülni
Hókuszpók a király! Meg a Sziamiau!
Eszméletlenül átveri a cigány lány.
Most ezt miért mondod ily gunyosan
jah igen és jó reggelt
Köszi.
Hokuszpok a pedofil
Tibi! Te vagy a tökéletes férfi
Művelődünk.
Ezzel nagyon 1et értek anya . .
basszus ti is ezt nézitek?
Az ám...és majdnem láthattunk egy műhiba esetet is. Mázlija volt Tréfinek,hogy Okoska nem operálta meg az eltört humorcsontját.
hát mikorra lenne fontos? mert nemnagyon torrentezek már csak néha néha
Az biztos,hogy Én a gyerekemnek nem fogom megengedni,hogy ezeket gyilkolós, lövöldözős, bugyuta meséket nézze ...szerintem Én is azt fogom csinálni mint barátnőmék. Ők megszereztek egy csomó mesét dvd-n és azt teszik be,ha a gyerek mesét akar nézni. Úgyhogy a gyerek azt sem tudja,hogy mi az a Dragon Ball....stb.
Tiszta vészhejzet
Az is nagyon jo! . Mondjuk van még 1 pár a multbol amit szivesen néznék és szerintem a mai gyerekek is jobban járnának vele mint ezekkel a mai szarokkal!Kengyelfuto gyalogkakukk,gumimacik,dagowert bácsit is nézném,spongya bob nem olyan rossz lehet visitani rajta,stb
Törpojácát meg kell operálni! És Törpapa végzi a műtétet.
Én is ilyen vagyok,ha nem a megszokott időben fekszem le aludni....legkésőbb fél 9-kor kipattannak a szemeim.
mert jön a lehűlés?
Aludnék Én,de fél 7-kor megjöttek a szomszédba a kőművesek,és nekiálltak vésni. Az a ciki,hogy az Én szobámmal szomszédos lakásban...és most éppen a fejem mögött zúg a szaros vésőgép ...és ez lesz még 1 hónapig ...de ha vasárnap reggel is ilyen korán jönnek,akkor átmegyek és szétverem a fejüket ...kicsit sok,hogy reggel fél 7-től este fél 8-ig ezt kell hallgatnom már 1 hete,és még aug. 14-ig ezt is kell.

Azóval ma kicsit agresszív hangulatom van.

Hupikéket nézel?!...Nekem megvan az összes része videó kazettán! De az abszolút kedvenc a Tom & Jerry ! (Abból is megvan az összes rész. )
Minden nap ez van. 3-kor feküdtem le az éjszaka, minimum fél órát szenvedtem mire elaludtam, most meg kukorékolok. Egyébként Cegléd környékén jár a Laci, 1 óra és ide is ér, szóval jobb is, hogy most keltem.
Szia Sutyi!Ez azért van mert bevan sozva a picsád a motorozás miatt pedig nem kell
Re GG elt! Miért van az, hogy 5 óra alvás után felkelek magamtól, pedig még aludhattam volna fél órát...
Ez jó hír
Hajrá,csak keményen!
Huuu a reggeli elfelejtettem!