Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

éééééééééééééééés aszondják itten van az új rmx... a 450-es
Hunarákba hűlt le? Itten még mindíg vagy 30 fok van
Ha elmarad, egye fene... jó sok olajat öntöttem a léxűrő szivacsra, ha netán por lesz.... csak ne legyen 35 fok....
hellooo
De jó volt most motorozni eggyett kellően lehűlt a levegő.
szia nikk....szerintem az is elmarad .....gondolom a válság
mindjárt megyek ájszbícsre csak tudnám mi a gecinek
Szewasztok

Látja már valaki azokat a felhőket, amik majd elverik a port, és gondtalan motorozást biztosítanak a hétvégén?
Hello ZSU
Szia Viki
Sajnos nem találtam meg az egész cikket (pedig szvsz. érdemes lenne elolvasnia mindenkinek), de itt egy részlet:
-Ideillő remek példa még az un. 1986-os Miami – incidens néven elhíresült tűzpárbaj, amit 8 FBI ügynök vívott 2 fegyveressel (mindketten volt rangerek). Idéznék a Kaliber újság 2004 júliusi és augusztusi számából:

„Abszolút mindenre elszánt volt...minden csepp fizikai és mentális energiáját arra fordította hogy elmeneküljön” - nyilatkozta Mireles ügynök Michael Lee Plattról, aki 12 lőtt sebet kap, perforált tüdővel, feltépett artériákkal, átlőtt lábakkal (melyekkel lépni is képes), törött karral két ügynököt megölt és kettőt harcképtelenné tett. Kihasznál minden fedezéket és a több irányból érkező lövéseket is viszonozza – az adrenalin hatása alatt az emberi test hatalmas mértékű rombolás elviselésére képes.

Társa, William L.Matix átlőtt karral (artéria sérült), nyakkal, félig vakon, összezúzott koponyával, mellkasában golyóval kimászik romos kocsijukból,10 méterrel arrébb álló autóba száll. Platt az arca előtt süti el legalább 13 -szor karabélyát, mégsem szenved látás és halláskárosodást – állapította meg a kórboncnok. Szinte mindegyik sérülésük halálos,mégis egy autóba beszállva elindulnak, mikor az utolsó őket érő golyók „valóban” halálosak (közvetlen közelről ladott fej és mellkaslövések).
jó éjt
Szép álmokat!
Jó éjszakát kívánok mindenkinek.
Szia Zsu!

Pont megyek alukálni...
Nyilván.
sziasztok
Vannak ennél sokkal durvább sztorik is...
Jujjj. Ez nagyon durva.
Semmi nem látszott rajta kívülről. Állítólag a robbanás után saját lábán ment fel a pincéből a lakásba és ott halt meg.
mint a vídia
Akkor Őt darabokban boncolták? Mert,hogy sok nem maradt belőle az is biztos.
Kemény vagy wazze...!
Kazánrobbanásos bácsit.
Te nyertél!