Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Annyit elmotorozni egyseggel
Pápáról sem kevés,de délután elindulunk és estére ott is vagyunk.
Az tőlem 360Km
motoros találkozó és gyorsulási verseny.
mi lessz kunmadarason?
Na,akkor majd legközelebb.

Én nem biztos ....akkor lesz Kunmadaras is,és oda idén is menni szeretnék.
én kérdeztem a sasát felőled csak pont dolgoztál az időpont augusztus 20 akkor mindenki ráér
Szió!
Lóestét kiáltok...

BUGIC: nem gyújtás- hanem kuplungdeknit keresek...de azért köszi a tippet, jövő héten felhívom, hátha...
De eszembe jutott az is,hogy kykee hirdeti B.füreden az apartmant...lehet,hogy ott kellene megejteni egy ilyen összeröffenést...állítólag van ott grillezési lehetőség is. Csak azt nem tudom,hogy ott mennyien férnénk el.
Persze!
Milyen jó lenne már egy közös Gas Gas + Zalaegerszeg fórumtali.
Már csak egy helyszín és időpont kellene,és akkor lehetne szervezni a dolgokat....meg várni rá a jelentkezőket.

Legközelebb ha meg megint meglepnéd Sasát,akkor úgy időzíts,hogy Én is ráérjek és akkor odamegyek a bolthoz.
Énis mehetek ha lessz ilyen?
Mondta a sasa és nem is rossz ötlet szerintem
Nekem a baracklekváros..... meg a túrós palacsinta vanília pudingos öntettel.
Igen,most jó kedvem van. Remélem rendesen fog működni.
Túrós meg az áfonyás a kedvencem, de a diósat se vetem meg.
Benne vagyok! Én meg viszek valami sütit is.
Bizony,voltam! Jót beszélgettünk. Holnap nem megyek Veletek motorozni,mert Sasa ugye már nincs itthon,így nincs aki mögé felüljek,meg amúgy is rossz időt mondtak. De beszélgettük,hogy erre felénk is össze lehetne hozni egy sütögetős fórumtalit.
Szia Viki Látom vettél házimozit végre 1kis öröm és jokedv Az auto kész lett bár én csak annyit segédkeztem hogy elvittem őt alkatrészért
Majd, ha lesz ilyen fórumos találka, akkor sütöm majd nektek a palacsintát. Örököltem apától a palacsinta kromoszómát, régen ezzel foglalkozott 3 sütővel tudom sütni, dobálom, ahogy kell
Szia riding mondta hogy voltál a boltban
Szia Tibi! Sikerült megszerelni az autót?
Palacsinta? Küldenétek Nekem is?