Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nos szerintem ennek az Enkinek elkopott a micsodája mire kiásta azt az öntözőcsatornát.
Igazából már vinnyogni se volt erőm, de mondom azt hittem beállt a kuplungom, mert már annyi erő se volt a kezemben, hogy behúzzam
Na léptem, mert nem otthon vagyok.
kérsz?
Tényleg?
Ami a legfontosabb, hogy amikor már fáradt voltál nem nyivákoltál, hanem mentél!

Teljesen rendben volt!
Mi van apukám? Ki kellett menteni a Balatonból? Vagy megtanultál repülni a csajozós Vespáddal?
Leadtam rendelésre!
Azért lehetett volna jobb is...
Sutyi a világjáró?
Mint az állat, legnagyobb fokozaton volt az ablaktörlő, de párszor még így se láttunk ki.
majd megnézed azt mondod h mi szar-mi nemszar a mousse ról van valami hír?
Okés!
Akkor nem annyira vészes!
Viszont, ha már szétszedted, a főtengely csapágyakat is cseréld ki!
fater honap leviszi hozzátok a blokkomat a főtengely van megszorulva a dugónak hengernek semmi baja
Jól mentél Sutyi!
na mizu milyen volt felénk?
Akkor megnyugodtam!

Volt vihar?
Megjöttem.
Ez a téma,hogy pattant ki belőled?Töröd a fejed a klimaxon?
rendes méretű egy répája lehetett ennek az Enkinek,
najo nem mondodm varázsolni még én is tudok vele simán eltűntetem, de azért öntöző csatornát ásni,,,,, bazzzzz,,
hogyééé,? elvetted egy hulla karikáját,
Több millió férfit fenyeget az erekciózavar

Szakemberek azt feltételezik, hogy 2025-ig a világon összesen élő kétmilliárd férfi közül akár 322 milliónak is problémája lesz az erekcióval, vagyis a nemi szerv merevedésével.
A férfi nemi szerv az emberi történelem kezdete óta teljesíti három alapfunkcióját. A húgyhólyagból a húgyvezetéken (uréter) keresztül üríti a vizeletet. Itt halad át a spermium (hímivarsejt) is a magömlés (ejakuláció) során, és ez a szerv teszi lehetővé a hagyományos nemi kapcsolatot, a közösülést is. A külső férfi nemi szervet a sumérok már 5000 évvel ezelőtt az isteni intelligencia szimbólumaként dicsőítették. A hímvessző Enki istent testesítette meg, aki a mondák alapján nemi szervével varázsolt – beleértve azt is, hogy ezzel ásta ki az első öntözőcsatornát.
nekem van hullahopp karikám erre a célra
belőlem folyadék távozik mikor ejakulálok