Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jujjj. Csalódást okoztam?
Nem nem Én csak beütöttem a neved és megtaláltalak Csak kiváncsi voltam
Facebook-on Te is fent vagy?
De rádakadtam! .
GD!
Láttam írtad hogy keresel gyujtásdeklit az EXC-re!Itt talán találsz olyat ami neked kell!
http://www.kepesmotor.hu/motor...
most úgy néz ki még sem veszett az ügy.este megyek....
Szerintem mindenki járt már így. És ilyenkor annyira rossz,hogy vissza kell fognod magad,mert ha keresed a másikat,akkor sok megalázó helyzetbe hozhatod magad és tényleg csak megutálni fognak.

Az élet nem habos torta,és sok benne a buktató.
Anno,amikor az exem elhagyott, olyat dolgokat tettem hogy csak na...virág, ajándék, stb....pedig csak azért ment el, mert egy kis hülye P volt...akkoriban nagyon padlón voltam, ma már csak jót röhögök az akkori magamon...meglásd Gyurikám, kis idő múlva le se szarod....
Ja, és minél jobban pedálozol érte,annál kevésbé fogja csípni a búrádat.

Bocs, ha kemény voltam, de az élet is ilyen...
Hú, vazze, kezdek öregedni...
Csak nem rámakadtál?
Milyen jo dolga van a pokembernek .
Gondolom.
A gyár leírása szerint (ha jók az emlékeim) minden 2. olajcserénél érdemes ellenőrizni. De hallás után is lehet: az is baj ha nagyon csöndes és az is ha nagyon kalapál, kellene lenni kis egészséges szelephangnak!
Amúgy elég macerás...
Oké, majd mi is gondolunk rád
Hát na, ezzel legalább mindent lehet csinálni, ha fejtetőre állítom a motort, akkor kiváló reggelizőasztalka
Majd gondolok rátok.
Sutyi ne idegeskedj mert azzal a kartervédővel csonakázni is tudsz Na jo nem szivom a véred tovább ezzel
Fel is kötöm Remélem jót fogunk motorozni.
Neked igen. De kisfiam kösd fel a gatyádat,mert holnap nem csak a terep lesz kőkemény,hanem az időjárás is...igazi Die Hard lesz.
Inkább valaki,nem?
Vagy motorozós
na de meek mert vmi vagy valaki rágja a fülem.....szasztok
De hiszen esőt mond holnapra.
Úgyhogy olyan igazi gyerekcsinálós idő lesz.
van 1 ktm hátsósárvédőm,azzal legyezem
nem baj kerítést festünk nem lesz meleg ,ha nem esik akkor meg is szárad lassan majd..
Igazi világmárka Igazi partyzene