nem nem......csak így amikor vágom vele a bokrokat meg a fákat az éléről nem kezd felszakadni a gyári matrica....és ennyi kábé....
eladásról meg hallani se akarok.....nincs nagy ötlet mire kéne cserélnem ....
Nade mire ez az idomvédelem? Majd amikor már mindenkinek karcos kopott lesz a KTM-e te majd levarázsolod a powertapét azt csillivili fagyizós motor lesz belőle
Hajjaj érteni teccik hát Csak fasztudja ha olyan folyós sár van akkor szart sem ér szerintem meg a portól sem véd,csak az ilyen csombékos szmötyitől Nekem jól jött volna mondjuk mostanába mert én állat annyi láncsprét fújtam hogy fölbaszta a kerékre is azt kanyarnál nyomtam majdnem egy 360-at De supermotyóra úgyse tudom felberhelni.
Szia Bugic!Eszembe jutott a multkori kérdésed a láncvezetővel amit a Ronis kiröhögött!Na szoval az nem láncvezető hanem láncvédő és igenis jo dolog mert a kerék szinte semmi sarat nem tud a láncra dobálni!Teccik érteni?
hát.... hogy nem szeded le úgy nem sokat tucc vele....
meg a felfogatását is alakítsd át mert ez tényleg néhány kilométer és leesik egy köves részen....
mielőtt nekiállsz szerezz be egy 0.12- es hézagmérőt.....ktm boltban lehet kapni ha nincs más elérhetőséged...
5000