Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

amúgy ez a cucc az állítólag drága alkatrészű KTM -nél gyári szettbe mindennel együtt 12 ezer HUF és még nincs a kedvezményem levonva....
És zsírpapírba becsomagolni
megérte szerintem,

majd legközelebb mikor dorogon járok elkérem a Miki bmw-jét egy körre ártatlan arcal, had probáljam ki,,

de ez titkos , el ne mondjátok senkinek,
Nem igaz,mert Én sem motorozom.

Ha hazajövök Romániából, akkor az enyémet is ízekre kell szedni és szépen lezsírozni az egészet.
Jah tényleg képzeljétek vége a fojtott dobos korszaknak Az a maki aki szépen elbaszta a dobomat most össze szedte magát és megcsinálta normálisan!
Szerintem ha jo a hangja és nem csattog akkor ne nyulj hozzá mert azért jo kutyaszar faszán beállitani!
itt mindenki motorozik,motorra költ én meg eladtam a gépet......

Gyurika most tényleg nem moccozok szimpátiából

am jó reggelt mindekinek!
urologus segit, csak ne legyen vastag az ujja,
módos vagy bélám..... ilyen drága motorral jársz vazze ...meg ne halljam , hogy sírsz....ja és még tetejébe miller is vagy ..
Meg volt a tanulópénz....ezek után szerintem zsírozzad az atyaúristent is.
én naponta ránézek,
De jó,hogy nem Nálunk tanulsz vezetni.
a pénzröl jut eszembe,

berohadt a lengővilla csapágyam, mert elfelejtettem zsirozni mostanság, megrendeltem,

tegnap hozta dhl négy db tűgörgös csapágy, két bele valo csap, 25 000 ft,,

még jo hogy lehet kapni,
Na,mesélj ...kíváncsiak vagyunk.
én tavaly megnéztem .....lehet idén is megfogom....
Hétfőn megyek rutinozni a teherautóval
pénzem az van nekem is.....pont most hangolódok a mocidra .....előbb pakoltam ki a kocsimból a cuccaid.....csak előtte elvittem balatonra kényszernyaralni őket...de akarok vele menni én is és ez jó jel...ilyenkor csíp a vizeletem......
Ja azt beszerzek valahonnan mert csak 0.15-ös van.Egyébként mondtak nekem már annyi mindent de nem vagyok hozzáértő egyáltalán szóval nem tudom milyen sűrün nézzem a szelephézagot Te mit mondasz milyen sűrün érdemes ránézni?
meggazdagszunk more,
naggyon durva szemkontaktusok voltak,

a tőbbiröl nem beszélek,
már más dimenziókban mozgok mostanság.....van még pár meredekek felmenő lehertőség itt a pilisben és erre még kell ez kijárni.....
de megyek így is kéttével azért...hogy ne felejtsem el....
Jobb gépet úgyse találsz A gumifékeket meg majd megszokod(nem használod)
kell a motor.kidobott a nő.mondd hogy mennyi pénzt vigyek,csak hadd menjek már