Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na itt az eső meg a szél.
Az jó! Van kedved el menni oda?Sajna nem tudok sokáig motorozni,este indulok Saarlouisba.Előtte kell szunyokálni.
De én vendégként megyek ...hátulról majd mondom az utat ha eltévednénk ...mert kurvaanyázzni fognak ha elől megyek .....remélem nem kell majd rám várni
Nincs messze ......sárisáp mögött van
messze van az orion árok?Ha nem el mehetnénk oda.
lehet odacsapódok egy hajszára.......ha elvisztek

9:15 ------- MEGPRÓBÁLOK OTT TEREMNI....
HA MEGYEK AKKOR OTT LESZEK PONTOSAN IDŐRE.....

AMÚGY ÉN HÁLAISTENNEK SZEMTANUJA LEHETTEM A HOSSZÚHAJÚKOPASZ MANŐVERÉNEK...ÉRTE A PÉNZT
Ép most hívott nemiszerv ők mennek 9,15 az alkufer mögött várnak.Tudod ahol hosszúhajukopasz lebontotta a kerítést
hhhhhhhhháááááááááááááááááááááttttt
tttttttttt nem tudom még mi a zsír körbekérdezek mi a pálya......de egyenlőre nincs túljelentkezés holnapra.....te tucc valakit?
Szevasztok.Zé mentek holnap?
Menj nehogy gyorsan felszáradjon
itt is elállt...hideg sincs

nehogy kivágtassak felmérni mi a stájsz
Milyen eső milyen vihar?Itt dög meleg van.
moonwalker a retekklubbon

májkül dzsekszon amúgy egy koszos majom.....
na mi van a felmérősökkel ...itt vannak dorogon.....?

mert akkor sutyiék most jetsky-zni is megtanulnak egyúttal...
na itt a vízözön ....a szele már egy-két órája előjött de a vihar az előbb ért ide igazából...nagy feketeség és villámlás meg ömlik az eső
por alig
szia picinyem! küldöd a vihart Pestre? itt még rohadt meleg van ,de már feltámadt a szél
Köszike! Remélem az lesz ...hétfőn mindenképpen beszélünk.
Nektek is jó szórakozást kívánok....Hajrá Randiguruk!
Mindenki azt hiszi,hogy a hajszínem miatt kaptam a Barna nevet,pedig nem is.
Bimbike? Ez jóóóóó.
Na srácok jó hétvégét mindenkinek megyek mert zárunk. Vicky nekem meg különösen jó hétvégét
Olyan sötét van,hogy fel kellett kapcsolni a villanyt a lakásban...dörög,villámlik.
Még jó hogy Barna vagy
Nekem ahány munkahely annyi becézés volt egy pár munkahelyem A legjobb : Bimbike
Engem mindig Vickynek, Vikusnak, Vikusznak becéznek,egyedül anyuék hívtak régebben Bocibarnának (egy mesefiguráról kaptam ezt a becenevet),és 2 volt osztálytársam nevez ebből következően simán Barnának.
Ez aranyos!
Nálunk nagyon csúnya világ van.
A moziban úgysem esik meg jó filmet néztek,úgyhogy tuti jó estétek lesz!
Régebben így becéztek Bibe, hogy a Böbéből hogy jött