Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jocc északát mkinen
mit papa a vibrátoros izét
proff te ezt nem tudhatod
talmácsi csapar az euroringen
azt hitte, ezzel i versenyzel......ennyien nem isznak borsodit,h 2 csapatot tartson fenn
én fotoztam mult 7ten az euroring mellett csak 250 4t de szép
minek nézed ezt...nem neked való vibrátor szép masina
a sört kikérheted
Na ebből se lesz pletyka.
milyen öreg? kikérem zoozee nevébe
neeeem itt most kezdődik az élet hééééé neked meg véget ér a nap öreg
estét csaptatok hölgyek/urak?
lényeg érthető
hoppá kicsit érdekesen fogalmaztam
Viki alszol már?
nem tudom aztóta rá se néztem meló mostanába elég húzós volt a meló és nem volt időm kedvem foglalkozni vele ma jön haza apám sváboktól majd holnap megnézük együtt de bakonynánánig tuti kész lesz
moccal mi volt/van?
most azt mondanám mennyél inkább pihizz kicsit nem úgy veszed a poént mint általában Jó Sutyié kicsit erős volt de majd megnevelem msn-en mindjárt
szivesen mármitn a versenyen futunk össze? gondolam arra gonoltál jól gondolom? ha a nagy tömegben nem találnál csörgess meg szerintem fair play es póló lesz rajtam sőt biztos de lesz még oylan pár csávónak
a szar évröl a Tibivel mi is dicsekedhetnénk.de nem tudom ki nyerne ha versenyeznénk
Okés,semmi gond....inkább Én kérek elnézést,mert ma mindenkiben a kötözködést látom.

Nah,tényleg megyek .
hhúúúúúú...gyerekek meg kell ejtenem most azt a lefekvéses dolgot ...majd később re.....csá
Na,azt hiszem inkább elteszem magam holnapra...nem akarom senki kedvét elrontani a nyavajgásommal,úgyhogy inkább lépek .

Jó éjszakát mindenkinek.