Ronis! Dobj már be légyszi egy képet arról a fékbowdenezésről, mert van elképzelésem, de nem tudom, hogy te is arra gondolsz-e...az a cucc, amit egyszer mutatott valaki powerpartsból? Fékre valami kis bowden aztán odavezeti a vázhoz, hogy ne bassza szét az anyját?
meg ne csináld túl szélesre mert ennél még az is gáz ...mert felcsúszol vele a pinák szélére ....
errefelé még azok is combig érőek mélységüket illetően....ott nem fogsz kiférni vele.... meg felvezet és nem ér le a kereked ami hajtás szempontjából fontos....
Rajtam is gyakorolt már kozmetikus tanuló...azt annyira Én sem élveztem...főleg miután kiderült,hogy a bőrömet is letépte,és kenegethettem Bepanthennel.
rolad nem is feltételezem hogy embereket eszel,,
najo talán engem, de én simán hagyom magam,
úgy hugyozol ,hogy megfogsz egy marék szőrt és amelyiknek vizes a vége az a farkad....
felkészűlt szűlő pozicijoba, az aszisztens rendezgeti a szűlő szerszámokat , a védő nö mellette van és csititgatja, az orvos felkészűlt,,,
de hoogy kerűl oda egy auto,,,?
lehet hogy pont elűtötték, és azért műtik,
errefelé még azok is combig érőek mélységüket illetően....ott nem fogsz kiférni vele.... meg felvezet és nem ér le a kereked ami hajtás szempontjából fontos....
de van megoldás mert könnyen leszerelhető...
ez nekűnk jo hir,, de hová tüntek a pasik,? lehet hogy a nők titokban kannibálok, és megették őket,?
jajjj,,
Sutyi de nem gáz, mire lerángatod addigra megerősődsz,
csak szolok hátso fék pedált kösd ki bowdennal,
ez is egy 5000 ft-os jotanács volt,