Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na akkor ki is nézek aztán meglesem mit lehetne vele kezdeni úgy, hogy nem szedem le a motorról, kicsit lusta vagyok manapság
Nekem elég az ami van .
a váz oldalvonalától már felfelé kell illeszteni az oldalát....
Bizony Sutyi!

rolad nem is feltételezem hogy embereket eszel,,

najo talán engem, de én simán hagyom magam,
mert nem tűnt ki a szőrzetből....

úgy hugyozol ,hogy megfogsz egy marék szőrt és amelyiknek vizes a vége az a farkad....
Akkor hajlítok rajta egy kicsit, azért ilyen széles hogy a dekni vonaláig elérjen, így végi elölről.
a második képen azt láthatjuk ahogy zééé, éppen szűlni készűl,,

felkészűlt szűlő pozicijoba, az aszisztens rendezgeti a szűlő szerszámokat , a védő nö mellette van és csititgatja, az orvos felkészűlt,,,

de hoogy kerűl oda egy auto,,,?

lehet hogy pont elűtötték, és azért műtik,
Nekem sem főleg mikor a farkam is majdnem a papiron maradt .
Ronis! Dobj már be légyszi egy képet arról a fékbowdenezésről, mert van elképzelésem, de nem tudom, hogy te is arra gondolsz-e...az a cucc, amit egyszer mutatott valaki powerpartsból? Fékre valami kis bowden aztán odavezeti a vázhoz, hogy ne bassza szét az anyját?
Akkor nem volt ennyire vicces.
meg ne csináld túl szélesre mert ennél még az is gáz ...mert felcsúszol vele a pinák szélére ....
errefelé még azok is combig érőek mélységüket illetően....ott nem fogsz kiférni vele.... meg felvezet és nem ér le a kereked ami hajtás szempontjából fontos....

de van megoldás mert könnyen leszerelhető...
. .
Mi nem vagyunk ilyenek!
Rajtam is gyakorolt már kozmetikus tanuló...azt annyira Én sem élveztem...főleg miután kiderült,hogy a bőrömet is letépte,és kenegethettem Bepanthennel.
komolyan mondom ,tegnap az utca zenén sokkal több volt a csaj, mint a pasi,

ez nekűnk jo hir,, de hová tüntek a pasik,? lehet hogy a nők titokban kannibálok, és megették őket,?

jajjj,,
Oké, ha arra járok, akkor megdumálhatjuk a dolgot
Tessék? Mit kössek hova?
a vizbű nyeri kijaz oxigéntet,
Jolvan Sutyi ne sirjál!Eljössz és tüsszentünk neked 1 komolyabbat kb 1 ora alatt!Na már nem ennél mert az menne 10 perc alatt is
van igazság abban amit Tibi mond, ez a trepni lemez pont nem fog átcsuszni a farőnkőkön, mindenen fennakad majd,

Sutyi de nem gáz, mire lerángatod addigra megerősődsz,

csak szolok hátso fék pedált kösd ki bowdennal,

ez is egy 5000 ft-os jotanács volt,
én meg itthon aludtam az ágyamban, tegnap megint utca zene feszt volt , ma strand lessz, kayakozás , nádasban hippodrom ilyesmi,
De szemetek vagytok
Micsoda?Mondjuk hogy leveszed és ujra beletolsz 1 nyelet?