tényleg sutyerák ezzel a kartervédős dologgal mire gondoltál ?
nem baszogatásképpen én nem tudom milyen a terep felétek de ezt mifelénk már a fű is leszedi ......ja és,további kérdéssorozat első kérdése, hogy kifelé fordított bordás puha alulemezből awab bilinccsel felrögzítve mire gondolhattál mikor megszülted a kartervédelmet....
az ellen nem véd ...malvin osztálytársam volt ...a vízbű veszi ki azokszigént....kérem kapcsolja ki ...nem tudok többet mondani.....
Hééééé, mondtam már, hogy nem ér a kicsit bántani. Egyébként, ha minden jól fog menni, akkor hulla fáradtan megyek majd motorozni. Mert kb hajnali 4-kor fogok hazaérni és Laci meg 8-ra jön értem, ami azt jelenti, hogy 7-kor fel kell kelnem
aztán összetüsszentettem egy kínai játék crovával a kocsit , hogy haza bírjak jönni vele valahogy .....martonvásáron állt be csak visszafelé...de lehűtögettem és újra forgott ....agyvírzís...még szerencse, hogy a fele enduróválogatott lent nyaralt és odacsapódtam ....
nem baszogatásképpen én nem tudom milyen a terep felétek de ezt mifelénk már a fű is leszedi ......ja és,további kérdéssorozat első kérdése, hogy kifelé fordított bordás puha alulemezből awab bilinccsel felrögzítve mire gondolhattál mikor megszülted a kartervédelmet....
az ellen nem véd ...malvin osztálytársam volt ...a vízbű veszi ki azokszigént....kérem kapcsolja ki ...nem tudok többet mondani.....
de ettől függetlenül jó
Lássuk!
Az nőknek való!
Pontosabban kötelező.