Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát nekem volt kozmetikus csajom és rajtam gyakorolt! Nem mondhatnám hogy leányálom volt főleg 1es hejeken .
Mint már mondtam először csináltam/tunk ilyet, nem volt alap se, szóval majd még lehetnek változtatások rajta.
Ki kell próbálni, anyag van még, visszafelé is meg lehet hajlítani.
tényleg sutyerák ezzel a kartervédős dologgal mire gondoltál ?
nem baszogatásképpen én nem tudom milyen a terep felétek de ezt mifelénk már a fű is leszedi ......ja és,további kérdéssorozat első kérdése, hogy kifelé fordított bordás puha alulemezből awab bilinccsel felrögzítve mire gondolhattál mikor megszülted a kartervédelmet....
az ellen nem véd ...malvin osztálytársam volt ...a vízbű veszi ki azokszigént....kérem kapcsolja ki ...nem tudok többet mondani.....

de ettől függetlenül jó
Sutyi mint irtam ezzel ne sok farönkön probálj átmenni mert ez ott fékként fog viselkedni
Pedig nem is fáj...egyszer kipróbáljuk rajtad?
Amúgy ez még csak a beta verzió, szóval majd még lehet módosításokat eszközölünk rajta...
Nem hólapátból lett végül...pedig nekem az jobban tetszik
Tök jó lett a blokkvédő, kicsit látszik, hogy otthoni készítés, de most csináltunk ilyet először...majd lesz jobb is
Nem kell látnod csak képzelj el 1 holapátot a moci alatt
Van fénykép a kartervédődről?

Lássuk!
Azért aludj útközben!
akkor az komoly lesz mint a kartervédőd
Nem hát!
Az nőknek való!

Pontosabban kötelező.
azért van annyi kis passatom és most bővül a repertoár úgy néz ki
Hééééé, mondtam már, hogy nem ér a kicsit bántani. Egyébként, ha minden jól fog menni, akkor hulla fáradtan megyek majd motorozni. Mert kb hajnali 4-kor fogok hazaérni és Laci meg 8-ra jön értem, ami azt jelenti, hogy 7-kor fel kell kelnem
frici /piros pólós/akkor állt így utoljára fölöttem mikor cipeltek a hordágyon a mentők csobánkai bányából kifelé és ő az infúziómat fogta
Lefeküdtél a Passattal mi?
aztán összetüsszentettem egy kínai játék crovával a kocsit , hogy haza bírjak jönni vele valahogy .....martonvásáron állt be csak visszafelé...de lehűtögettem és újra forgott ....agyvírzís...még szerencse, hogy a fele enduróválogatott lent nyaralt és odacsapódtam ....
Szia Ronis!
Énis
szewa ronis...jól szétbalatonoztam magam......ott aludtam lent fenyvesen .....
Látszik.