Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na elmentem ereszt csinálni, további szép napot,
beveszek előtte egy viagrát ..és akkor tudom tolni is nem csak húzni mint a kötelet
Hát akkor köszönöm szépen mindenkinek a felajánlást...majd a verseny előtt visszatérünk a dologra,jó?
ahhoz te már öreg vagy,
max akkor ha az lenne ráirva hogy exc 300, vagy xcw 300,

nekem mostanában nem kell 4T kotla, az amatöröknek valo,meg akik tele vannak lovéval és millerek,
de a faszverésben is csak csak kopik
Hogyne persze
hát a nagy Ő
Huuuuu utánna lesem akarnál szállni rola az a baj!Arrol hogy GG már csak a giz+ gaz jutna eszedbe max
szerintem ne vesgyél drágát azok csak csicsás márkásak, az ujjuk végénél azok is kilukadnak ugyan annyi idő alatt,,,

bár neked nem mert ugysem motorozol,
tényleg tibi te emlékszel makaiferibácsira? mindíg narancssárga frankó bogara volt...vékony őszhajú ott lakott mth-nál.....
semmi gond, tudod erröl voltam mindig hires, cserébe jössz nekem egy KTM-el egy hétre,
tegnap láttam titános kevláros űrhajós kesztyűt ...de már 100 euró felett jártunk ....szép narancsos gyári cucc volt de nem adok annyit érte....az biztos viszont szart se akarok.....mert az is 10 forint...
Bálint te nagyon figyelmes és előzékeny vagy
éreccségin következő történt....
makai feri bácsi tanár próbált súgni tanítványának mikor az a görög városállamoknál beakadt agyilag és csak nézett ki a fejéből......
tanár halkan már harmadszor mondja mükéne .....
erre a srác úgy értette mikéne ? és felugrott mondta, hogy egy kis kettes jó lesz csak menjek át
veszprémben én össze tudlak szedni, esetleg, de nem akarom a 605-ös pözsos fuvarját rontani
én csak olyat hordok aminek vannak olyan kevláros szerű bűtykei, mert annyi tűskét huzkodtam már ki az öklömböl mint állat,
asszem utoljára rmc-ben vettem olyan 5 ezer körűl ezt a bk-racing márkát,
valamennyit kibir, de nem örökös ahogy az ára is mutatja,
há remélem ma sikerül a randi ember javíttat valami főtengelyt és azt most hét második felére ígérték neki.....nekünk is lesz valami kész és ott randevúzunk mi meg a cuccaid ....van sofőröm is már .....van kocsi benne olaj ......csak addig pihentetem a szemem amíg szólnak hogy rajt....
Veszprémig Én simán eljutok,az nem gond...csak onnan vagyok gondban.
És ki jönne azzal a 605-össel?
nincs.
De Én most melózom,délután meg állásinterjúra megyek ...úgyhogy menj csak el motorozni.
drakón szólon peisztratosz kleiszthenész periklész.... azé megy valamenniyre,de mindent átkell olvasnom
ha nagyon nincs más....vegyünk egy 620ast...persze fizetem. és akkor a régit valami apróért eladjuk,nem olyan szar az. na de tanulok tényleg
tanitalak figyelj,: - szoval az ugy volt hogy a rasszizmus fellázadt zeusz isten ellen hogy mi a baj ővele, erre zeusz nagyon berágott , de közbelépett szemitizmus, hogy ő is megmondja a magáét, na ekkor már zeusznak igen kész volt az agya, és mérgében mindkettöt jol meg ba.......szta a panteon lépcsőjén, többször is, ,,

eltelt 9 honap ,és sok sirás-rivás után megszűletett demokrácia, akinek azota sem tudjuk hogy örűljünk-e, vagy elkűldjuk az anyjába, mikozben jol meg ba.....szuk,,

kb igy volt.
most már így vagy úgy vagy akárhogy valahogy bárhogy de megszüljük bármi áron hogy verethess...már blokkot is vennék bele a kedvedért ..ill. remélem sikerül a vétel ....de beszéltem az emberrel és van egy dobozba hozzá mindene a fogaskerekek meg egyéb sok csingilingi .....elhozom tőle ami jó ehhez ....