tegnap láttam titános kevláros űrhajós kesztyűt ...de már 100 euró felett jártunk ....szép narancsos gyári cucc volt de nem adok annyit érte....az biztos viszont szart se akarok.....mert az is 10 forint...
éreccségin következő történt....
makai feri bácsi tanár próbált súgni tanítványának mikor az a görög városállamoknál beakadt agyilag és csak nézett ki a fejéből......
tanár halkan már harmadszor mondja mükéne .....
erre a srác úgy értette mikéne ? és felugrott mondta, hogy egy kis kettes jó lesz csak menjek át
én csak olyat hordok aminek vannak olyan kevláros szerű bűtykei, mert annyi tűskét huzkodtam már ki az öklömböl mint állat,
asszem utoljára rmc-ben vettem olyan 5 ezer körűl ezt a bk-racing márkát,
valamennyit kibir, de nem örökös ahogy az ára is mutatja,
há remélem ma sikerül a randi ember javíttat valami főtengelyt és azt most hét második felére ígérték neki.....nekünk is lesz valami kész és ott randevúzunk mi meg a cuccaid ....van sofőröm is már .....van kocsi benne olaj ......csak addig pihentetem a szemem amíg szólnak hogy rajt....
tanitalak figyelj,: - szoval az ugy volt hogy a rasszizmus fellázadt zeusz isten ellen hogy mi a baj ővele, erre zeusz nagyon berágott , de közbelépett szemitizmus, hogy ő is megmondja a magáét, na ekkor már zeusznak igen kész volt az agya, és mérgében mindkettöt jol meg ba.......szta a panteon lépcsőjén, többször is, ,,
eltelt 9 honap ,és sok sirás-rivás után megszűletett demokrácia, akinek azota sem tudjuk hogy örűljünk-e, vagy elkűldjuk az anyjába, mikozben jol meg ba.....szuk,,
most már így vagy úgy vagy akárhogy valahogy bárhogy de megszüljük bármi áron hogy verethess...már blokkot is vennék bele a kedvedért ..ill. remélem sikerül a vétel ....de beszéltem az emberrel és van egy dobozba hozzá mindene a fogaskerekek meg egyéb sok csingilingi .....elhozom tőle ami jó ehhez ....
nekem mostanában nem kell 4T kotla, az amatöröknek valo,meg akik tele vannak lovéval és millerek,
bár neked nem mert ugysem motorozol,
makai feri bácsi tanár próbált súgni tanítványának mikor az a görög városállamoknál beakadt agyilag és csak nézett ki a fejéből......
tanár halkan már harmadszor mondja mükéne .....
erre a srác úgy értette mikéne ? és felugrott mondta, hogy egy kis kettes jó lesz csak menjek át
asszem utoljára rmc-ben vettem olyan 5 ezer körűl ezt a bk-racing márkát,
valamennyit kibir, de nem örökös ahogy az ára is mutatja,
És ki jönne azzal a 605-össel?
De Én most melózom,délután meg állásinterjúra megyek ...úgyhogy menj csak el motorozni.
eltelt 9 honap ,és sok sirás-rivás után megszűletett demokrácia, akinek azota sem tudjuk hogy örűljünk-e, vagy elkűldjuk az anyjába, mikozben jol meg ba.....szuk,,
kb igy volt.