Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia pityu
Zé! holnap nem hiszem hogy el tudok majd menni..déltől fél4ig szopok a suliban.....
Hozzál átlátszo lapot sokat aztán lekopirozhatod a képeket
kéne vennem egy pen drive ot és akkor meg tudnánk oldani hogy mocizáskor oda adom mocizásnál hoznád de lehet h beugrok nem ígérek semmit holnaptól dolgozok megyek is aludni mert le kell szoknom a 11kori felkelésről szasztok
ok cserébe kapsz oxtar csatot
Sziasztok,hello kiscsuka.Gyere be Egomba holnap vagy szombaton bármikor,hozz magaddal valami adathordozót és rárakjuk amit akarsz. Lázar Vilmos 63 autószerviz.
Hogy itt mekkora égszakadás van megint
kibaszottkurvafeketefelhősviharvanmegvillám
majd ráírjuk dvd-re .....vagy pendrive-ra...megoldjuk csak végig kell nézni min vagy rajta ...de osszeszedem őket
zoozee párszor mikor voltam veletek motorolni készültek vidik azokat hogyan tudnám megkapni? vagy inkább horit kérdezzem?
akkor is csolnokon van a legnagyobb példakép rablás terén
okay koszi en is filozom melyik legyen Romania vagy Bruno meg 4hetem van itt a katlanban es vegre repulok haza
szewa kornél ...hát nemhiszem ...annyi helyre kell menni , hogy nincs már annyi pénz a világon....de nagy buli lehet szívesen mennék arra
de nem egy nagy mutatvány az ágyba ...fexik mint egy darab fa
hallo zozromaniai aug15tol rendezesre kerulo versenyre mentek?
de tudni ...már elvitték az embert ...fekete hetes bömös....már ma a csaja vezette a kocsit....a szivek alatt laktak...exm a rendszám...
sziasztok.zé nemtudni,kivolt az a félnótás aki fekete luxus kocsival ment bankot rabolni Dorogra? de csak 20000-et kapott és hazament vele Egomba.de 30 perc múlva elkapták! övé volt a kocsi Ó TIBI, ez A VIKI gyönyörű nő 3xhajrá
07.19 én jön valaki Csolnokra?
Olyan OB-t csinálunk amilyet a világ még nem látott
Már berakták 1x Tanulás helyett olvasni kéne a fórumot, hogy ne legyen duplázás...
Nem kicsit tud a srác.
jó a sportdob